5 οικονομικές μάσκες ομορφιάς που δρουν μέσα σε λίγα λεπτά
Φωτογραφία: Shutterstock
UNSEXY BEAUTY PRODUCTS

Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς μπορεί να είναι unsexy, αλλά τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην καθημερινότητά σου


Τα unsexy προϊόντα ομορφιάς είναι αυτή την περίοδο το viral beauty trend στο TikTok και όχι μόνο.

Πρόκειται ουσιαστικά για είδη που χρειαζόμαστε την καθημερινή μας ρουτίνα, απλά δεν έχουν τη φήμη άλλων προϊόντων, όπως είναι το κραγιόν, το ρουζ, η ενυδατική κρέμα αλλά και το αντηλιακό.

Ποια είναι τα unsexy προϊόντα ομορφιάς

To αποσμητικό, η κρέμα για τις φτέρνες, το καστορέλαιο που αγοράσαμε από τα βιολογικά προϊόντα και που θρέφει σε βάθος βλεφαρίδες αλλά και φρύδια, η κρέμα χεριών που ενυδατώνει σε βάθος, όμως δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα αλλά και το balm βαζελίνης που είναι τέλειο για τα χείλη.

Συχνά, ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να έρθει σε όμορφη, δελεαστική συσκευασία, όμως είναι πιθανό να υπόσχεται υπερβολικά αποτελέσματα, σε σχέση με τις δυνατότητες του. Αντιθέτως, τα μη σέξι προϊόντα δίνουν αποτελέσματα χωρίς να εντυπωσιάζουν με εμφάνιση και έντονο marketing.

Με άλλα λόγια τα «μη σέξι» προϊόντα ομορφιάς είναι σωτήρια, θρέφουν σε βάθος, διαθέτουν εξαιρετικές φόρμουλες, όμως δεν έχουν αυτή τη fancy εμφάνιση που μας μαγνητίζει το ενδιαφέρον και πιθανότατα υπάρχουν στο boudoir γυναικών, κάθε ηλικίας.

Καθώς διανύουμε την εποχή των social media, όπου το TikTok και το instagram ορίζουν τα viral προϊόντα της σεζόν, αξίζει να σας αναφέρω ότι το τελευταίο διάστημα, στα πρώτα τρία λεπτά κύλησης στο TikTok, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστεί ένα unsexy προϊόν, ως must πρόταση. 

Αποφάσισα λοιπόν να ρωτήσω συναδέλφους αλλά και φίλους, για να μάθω το δικό τους αγαπημένο unsexy προϊόν. Με έκπληξη κατάλαβα ότι όσα μου είπαν, βρίσκονται και στο δικό μου νεσεσέρ και μάλιστα τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκέντρωσα κάποια από τα πιο γνωστά, αγαπημένα, απαραίτητα, unsexy προϊόντα ομορφιάς. Πραγματικά δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας αλλά και από το mini travel kit που παίρνετε μαζί σας. Ανακαλύψτε τα και όταν δείτε όταν σας τελειώνουν, φροντίστε άμεσα να αγοράσετε το επόμενο!

Neutrogena hand cream: Αν θέλετε άμεση ενυδάτωση των χεριών σας, σας έχουμε την ιδανική πρόταση.
Scholl σκασμένες φτέρνες: Χειμώνα, καλοκαίρι είναι απαραίτητο να έχουμε βελούδινες φτέρνες, για αυτό δεν πρέπει να αμελούμε την εφαρμογή της κρέμας.
Καστορέλαιο: Το φυτικό έλαιο που θρέφει σε βάθος φρύδια και βλεφαρίδες.
Οδοντικό νήμα: Απαραίτητο για την τσάντα μας, για μετά το φαγητό.
Nivea creme: Η λέξη ενυδάτωση ταιριάζει απόλυτα στην αγαπημένη όλων, ενυδατική Nivea.
Noxzema αποσμητικό: Εσείς μπορείτε χωρίς το αποσμητικό σας;
Vaseline: Εκτός από ενυδατωμένα χείλη, φτέρνες, αγκώνες... το ξέρετε ότι μπορείτε να σετάρετε τα φρύδια σας;

SHARE