Γαλλικά skincare brands
Photo: Instagram @rouje
THE FRENCH PERFUME

Τα αρώματα που επιλέγουν οι Γαλλίδες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές


Οι υψηλές θερμοκρασίες και η αυξημένη υγρασία είναι δύο βασικοί παράγοντες για την κατάλληλη επιλογή αρώματος.

Το καλοκαίρι ξεφεύγουμε από τα smokey αρώματα και αναζητάμε πιο ανάλαφρες, αναζωογονητικές μυρωδιές.

Οι Γάλλοι επενδύουν στα αρώματα. Είναι ένα από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς τους, το οποίο δεν αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ. Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική Vogue, ξεκινάνε ήδη από την παιδική τους ηλικία να αρωματίζονται και αργότερα δεν το αποχωρίζονται ποτέ τους.

Τι είναι αυτό που αναζητούν όμως οι Γαλλίδες στο καλοκαιρινό τους άρωμα;

Σύμφωνα με την Γαλλίδα αρωματοποιό Mylène Alran, οι Γαλλίδες θέλουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο φως, τη φρεσκάδα, τη λάμψη και την κομψότητα. Θέλουν το άρωμά τους να έχει «ισχυρή προσωπικότητα» και να είναι μοναδικό, έτσι ώστε να μπορούν να ορίζουν την υπογραφή τους, στο πέρασμα τους.

Η ίδια στη Vogue αποκάλυψε ποια είναι τα 5 καλοκαιρινά αρώματα που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γαλλίδες και τα προτιμούν το καλοκαίρι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι, πάνω απ' όλα, κατ' ουσίαν γαλλικά.

Fleur d'oranger από Fragonard, ένα από τα πιο sexy, floral αρώματα.

Christian Dior Escale A'Portofino: Μια αληθινή απόδραση στην Ιταλία! Περιέχει δεκαέξι φυσικά αιθέρια έλαια, κυρίως από την περιοχή της Μεσογείου: περγαμόντο Καλαβρίας, ιταλικό κίτρο, σιτσιλιάνικη νεραντζιά, πικραμύγδαλο, ανθός πορτοκαλιάς και αιθέρια έλαια μεσογειακού κυπαρισσιού.

Chloé Chloé: Το γυναικείο άρωμα Chloé Chloé είναι αχαλίνωτο, παιχνιδιάρικο και αισθησιακό. Εκφράζει το στυλ της τέλειας γυναίκας που αγαπάει τη μόδα, την κομψότητα και τη δημιουργικότητα.

Ambrette 9, το απόλυτο gender free άρωμα για την περίοδο του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Eau de Toilette Rochas Eau de Rochas: Ελαφρύ, φρέσκο και ταυτόχρονα ξεκάθαρο. Το γυναικείο Eau de Toilette Rochas Eau de Rochas θα σας κερδίσει με την κομψή, εκλεπτυσμένη αρωματική του σύνθεση, που είναι τέλεια για καθημερινή χρήση.

SHARE