στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @hoskelsa
HONEY LIPS

Honey Lips: Το makeup trend που θα πρωταγωνιστήσει τους προσεχείς μήνες


Στο TikTok πρωταγωνιστούν διάφορες τάσεις ομορφιάς, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τρόφιμα και ποτά. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το latte makeup, το strawberry girl style που είδαμε και στην Hailey Bieber και τώρα τα honey lips, μία τάση που δεν είναι τόσο κολλώδης όσο ακούγεται.

Η τάση επινοήθηκε από τη makeup artist Eva Larosa και είναι εμπνευσμένη από το χρυσό χρώμα του μελιού — βγάλτε απ‘έξω την κολλώδη υφή.

Φανταστείτε λοιπόν αυτή την αστραφτερή, χρυσή απόχρωση του μελιού να πρωταγωνιστεί στα χείλη σας. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε το ιδανικό κραγιόν, το οποίο περιέχει χρυσό shimmer και μολύβι χειλιών.

Εφαρμόζουμε μολύβι χειλιών σε όλο το περίγραμμα και επιλέγουμε μία σκούρα, καφέ απόχρωση. Συνεχίζουμε με κραγιόν, σε καφέ απόχρωση και είτε εφαρμόζουμε gloss σε χρυσό χρώμα ή δίνουμε αυτό το shinny effect, ταμπονάροντας ελάχιστη χρυσή σκιά ματιών, στο κέντρο των χειλιών με ταμποναριστές κινήσεις.

Το μυστικό των honey lips βρίσκεται σε αυτή τη χρυσή πινελιά και οι TikTokers συμβουλεύουν να χρησιμοποιούμε χρυσή σκιά, για να δίνουμε αυτή τη μοναδική λάμψη.

@evalarosaxo this is perfect for summer🌞 #liphacks #lipsmakeup #makeuptutorial #makeup #honeylips ♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever - ved

Μία άλλη εκδοχή είναι να χρησιμοποιήσετε μόνο χρυσή σκιά στα χείλη σας, αρκεί ένα είναι καλά ενυδατωμένα. Μπορείτε πριν εφαρμόσετε τη σκιά, να κάνετε απολέπιση με ένα απαλό scrub, να τα ενυδατώσετε με ένα lip balm για λίγη ώρα και πριν την έξοδό σας να το αφαιρέσετε και να δουλέψετε με ταμποναριστές κινήσεις και στο κέντρο των χειλιών τη χρυσή σκιά. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

SHARE