γυναίκα με ροζ τοπ και γυαλιά
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
PINK FOR BRUNETTE

5+1 ροζ κραγιόν ιδανικά για καστανές και μελαχρινές


To ροζ κραγιόν και τα καστανά μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. 

Με αφορμή μία beauty συζήτηση, στην οποία οι περισσότερες γυναίκες κατέληγαν στο ότι το ροζ είναι το χρώμα των ξανθών και το κοραλί είναι ιδανικό για τις καστανές, ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε σε κάποιους κανόνες και φυσικά να πούμε για μία ακόμη φορά ότι «όλα ταιριάζουν σε όλους», αρκεί κάποιος να μπορεί να το υποστηρίξει.

Ακολουθώντας τους κανόνες, συνήθως οι ψυχροί τόνοι του δέρματος φαίνονται καλύτερα σε ροζ που έχουν μπλε και μοβ τόνους. Το δέρμα σε σταρένιες αποχρώσεις, γράφει άψογα σε αποχρώσεις που έχουν πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα. Όμως, αν έχετε ουδέτερους τόνους, μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιαδήποτε απόχρωση του ροζ επιθυμεί η καρδιά σας.

Τι γίνεται με τους τόνους του χρώματος των μαλλιών μας; Ένας γενικός κανόνας είναι ότι τα πιο σκούρα μαλλιά ταιριάζουν υπέροχα με πιο πλούσια και έντονα χρώματα. Εάν έχετε ανοιχτό καστανό, τότε ίσως θέλετε να παίξετε με χρώματα που δεν είναι τόσο τολμηρά. 

Σε κάθε περίπτωση, αν νιώθετε ότι θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα στο πρόσωπο σας ή απλά θέλετε να ακολουθήσετε τις αποχρώσεις της άνοιξης, το ροζ είναι ένα κραγιόν που σας ταιριάζει απόλυτα. Η ενσωμάτωση ροζ αποχρώσεων στο μακιγιάζ είναι ένα εύκολο σημείο ένταξης στην barbie τάση που επικρατεί και κατά γενική ομολογία είναι τρομερά chic and classy.

Aν θέλετε να φαίνεστε υγιείς, εξαιρετικά θηλυκές και να δώσετε ένα boost στην επιδερμίδα σας, πείτε ναι στο ροζ.

Τα ροζ κραγιόν κυκλοφορούν σε τεράστια γκάμα από ήπια έως έντονα ​​- υπάρχουν barbie pink, μοβ, ροδακινί κοράλλια και ζωηρά φούξια. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, οι αποχρώσεις που ακολουθούν μπορούν να προσφέρουν ένα απαλό ή πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Να θυμάστε ότι: τα ζωηρά ροζ δημιουργούν περισσότερη αντίθεση σε ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος και φαίνονται φυσικά σε πιο σκούρες, ενώ ισχύει και το αντίθετο. Ολόκληρο το φάσμα του ροζ μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε τόνο δέρματος, οπότε επιλέξτε αυτό που σας κάνει κλικ, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Στο κολάζ που ακολουθεί βρείτε κάποιες από τις καλύτερες προτάσεις, για ροζ που ταιριάζουν άψογα σε καστανές και μελαχρινές!

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick in Pillow Talk
Mac Cosmetics Lipstick Cream in Crème Cup
Urban Decay Vice Hydrating Lipstick in Weho
Violette_Fr Petal Bouche Matte Lipstick in Cœur Infidèle
Rare Beauty Lip Soufflé Matte Cream Lipstick in Ascend
Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick
SHARE