Γυναίκα με μεγάλες βλεφαρίδες
Το μυστικό όπλο σας/Φωτογραφία: Shutterstock
BEST SELLER MASCARA

Οι μάσκαρα που αποθεώνουν οι beauty experts -Δεν κοστίζουν μια περιουσία


Όταν αναζητάμε μάσκαρα και επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα ομορφιάς, χανόμαστε στις επιλογές που υπάρχουν.

Μάσκαρα για πυκνές τρίχες, λεπτές τρίχες, με καμπυλωτό βουρτσάκι, με ίσιο βουρτσάκι, για όγκο, για επιμήκυνση, αυτές είναι ελάχιστα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, ενώ πολλές συνδυάζουν μερικά από αυτά.

Και ενώ επικρατεί η πεποίθηση, ότι όλες οι γυναίκες αναζητούν πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, αυτό πλέον έχει αλλάξει. Δεν είναι λίγες εκείνες που θέλουν μία πιο ελαφριά φόρμουλα που θα τονίσει απλά ελαφρώς τις βλεφαρίδες.

Για τη νέα χρονιά υπάρχουν πολλά νέα λανσαρίσματα και εμείς έχουμε ξεχωρίσει κάποια από αυτά.

L'Oréal Paris Bambi Eye Mascara

Η L'Oréal Paris έχει ήδη κερδίσει βαθμολογίες τεσσάρων και πέντε αστέρων για τη συγκεκριμένη μάσκαρα, "Bambi Eye". Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζουν όσοι έχουν ήδη αγαπήσει τη μάσκαρα, είναι η αδιάβροχη φόρμουλα.

KKW Beauty Mascara

Τον Ιανουάριο, η Kim Kardashian West λανσάρισε ένα ακόμη sold-out προϊόν, το οποίο ονόμασε απλά Mascara. Η συγκεκριμένη limited edition μάσκαρα διαθέτει πυκνό βουρτσάκι και βάφει τις βλεφαρίδες από τις ρίζες, έως τις άκρες με ένα μόνο πέρασμα.

Fenty Beauty Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara

Το βουρτσάκι της συγκεκριμένης μάσκαρα επιτρέπει να προσαρμόσετε τις βλεφαρίδες σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο αποθεώνεται εδώ και καιρό από όλους τους experts ομορφιάς.

SHARE