Η απολέπιση πρέπει να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
Μοντέλο ποζάρει makeup free/Photo:Shutterstock
LIP SCRUB

Lip scrub, το απαραίτητο -Το προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο για απαλά χείλη


Ξηρά, σκασμένα χείλη δεν έχουμε μόνο τον χειμώνα που το κρύο είναι τσουχτερό: κι ο ήλιος επιβαρύνει τα χείλη, με αποτέλεσμα να μην είναι λεία και απαλά.

Τα lip balm είναι το βασικό προϊόν που χρειαζόμαστε και πρέπει να χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Αποτελεί βασικό προϊόν της καθημερινής skincare ρουτίνας, όμως κάποιες φορές η ενυδάτωση δεν αρκεί.

Όπως στο σώμα και στο πρόσωπο επιβάλλεται να αποβάλουμε τα νεκρά κύτταρα, έτσι πρέπει να κάνουμε και στα χείλη. Η απολέπιση είναι μία θεραπεία που πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό ισχύει για σώμα, πρόσωπο αλλά και χείλη.

Υπάρχουν πολλές DIY συνταγές, με βασικό συστατικό τη ζάχαρη ή το αλάτι, ωστόσο, στην αγορά μπορείτε να βρείτε και lip scrub, σε οικονομικές τιμές.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας lip scrub, αυτά που χρησιμοποιούμε σχεδόν σε καθημερινή βάση και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Δοκιμάστε μετά την ενυδατική νυχτός, να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας και ολοκληρώστε με lip balm. Μέσα σε λίγα λεπτά θα γίνουν λεία, απαλά και super juicy.

Sephora Collection, Honey Lip Scrub: Ένα απολεπιστικό balm που έχει ως βασικό συστατικό το μέλι. Φροντίζει τα χείλη και βοηθάει στο να τα διατηρείτε απαλά και ενυδατωμένα.

NYX Professional Makeup This is Everything Lip Scrub: Αυτό το απολεπιστικό χειλιών που περιέχει εκχύλισμα ελαίου jojoba, είναι ό,τι χρειάζεστε για την προετοιμασία των χειλιών σας.

Dr.PAWPAW Scrub & Nourish: Φρόντισε τα χείλη σου στο έπακρο με το Dr. PAWPAW Scrub & Nourish; εμπνευσμένοι από την Κορεάτικη τεχνογνωσία στα προϊόντα ομορφιάς, φτιάξανε ένα βαζάκι που συνδυάζει ένα φυσικό scrub χειλιών με το πολυβραβευμένο τους balm!

SHARE