γυναίκα με φλοράλ φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@sirthelabel
THE OLIVE OIL

Τα οφέλη του ελαιόλαδου στην επιδερμίδα και τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε


Ελαιόλαδο, ο υγρός “χρυσός” της μεσογειακής διατροφής και φυσικά το συστατικό που χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια, στον τομέα της ομορφιάς.

Δύσκολα θα βρούμε DIY συνταγή ομορφιάς, για μάσκα, απολέπιση, κρέμα όπου θα απουσιάζει το ελαιόλαδο. Είναι το βασικό συστατικό που θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει λάμψη. Απαραίτητο στο κομμάτι της ομορφιάς, τόσο για την περιποίηση του προσώπου, όσο και σώματος. Μερικές σταγόνες του αρκούν, για να δούμε μέσα σε λίγες ημέρες λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, διάσημα brands ομορφιάς επιλέγουν το ελαιόλαδο ως βασικό συστατικό στα προϊόντα περιποίησης. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα αγαπημένα προϊόντα Aphodite, που φέρουν ελληνική υπογραφή. Το βασικό συστατικό που πρωταγωνιστεί στα συγκεκριμένα προϊόντα είναι το ελαιόλαδο, μια από τις πιο ωφέλιμες ουσίες στη γη για καλή υγεία κι υπέροχο δέρμα. 

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του brand Aphrodite, στην πραγματικότητα το ελαιόλαδο, σε σύγκριση με άλλα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται συνήθως στην προσωπική φροντίδα, έχει την πιο όμοια σύνθεση λιπιδίων σε σχέση με εκείνη του ανθρώπινου δέρματος. Αυτό του επιτρέπει να διεισδύει πιο εύκολα στους πόρους και να διατηρεί τα επίπεδα της υγρασίας.

Πληθώρα θρεπτικών συστατικών - τριγλυκερίδια με υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ, βιταμίνες & αντιοξειδωτικά - το ελαιόλαδο βοηθά στη σύλληψη των ελεύθερων ριζών, καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος και παρέχει εντατική ενυδάτωση.

Αυτός ο υγρός χρυσός, όπως τον αποκαλούν στην Aphrodite, είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα δώρα της Μητέρας Φύσης για όμορφο, υγιές, λαμπερό δέρμα. Ένα δώρο που είμαστε περήφανοι που εμπιστευόμαστε ως βασικό συστατικό σε ολόκληρη τη συλλογή των προϊόντων μας.

Το brand Aphdodite και τα προϊόντα του είναι υποψήφιο στα φετινά βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté.

SHARE