σαμπουάν με υπέροχο άρωμα
Φωτογραφία: Instagram/ @negin_mirsalehi
ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Σαμπουάν με μοναδικό άρωμα που αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και ενυδατωμένα


Ο βασικός στόχος του σαμπουάν είναι να καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά μας και κυρίως το τριχωτό της κεφαλής.

Πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο και να κάνουμε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, κάθε φορά που πλένουμε τα μαλλιά μας. Δεν αρκεί απλώς να απλώνουμε το σαμπουάν.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες. Η ποσότητα του σαμπουάν πρέπει να είναι ελάχιστη -εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών μας και κυμαίνεται από ποσότητα σε μέγεθος φουντουκιού, για τα κοντά μαλλιά, έως τρεις φορές μεγαλύτερο για τα μακριά-, τα μαλλιά πρέπει να είναι νωπά και να κάνουμε μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, καθώς και κατά μήκος των μαλλιών, για τουλάχιστον πέντε λεπτά. Τέλος, ξεπλένουμε με άφθονο νερό, μέχρι να μην υπάρχει ίχνος προϊόντος.

Σε δεύτερη φάση, θέλουμε το σαμπουάν που εφαρμόζουμε να μυρίζει ωραία και να ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα.

Μετά από πολλές δοκιμές, καταλήξαμε στα 6 σαμπουάν που ξεχωρίζουν για το άρωμα τους, ενώ από τα πρώτα κιόλας λουσίματα είναι τρομερό πόσο απαλά και ενυδατωμένα αφήνουν τα μαλλιά. Σαμπουάν αγαπημένα που αξίζουν την προσοχή σας και αναμφισβήτητα μία θέση στο μπάνιο σας.

Απολαύστε το λούσιμο των μαλλιών, καθώς είναι μία από τις πιο χαλαρωτικές στιγμές της ημέρας, ιδιαίτερα αν συνδυάζεται με ένα από τα παρακάτω σαμπουάν:

Moroccanoil Smoothing Shampoo: Σαμπουάν που ενισχύει την φυσική δομή της κερατίνης στην τρίχα.
L'Oréal Paris Elvive Full Resist Shampoo: Kαθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα της κεφαλής, πλένει καλά τα μαλλιά και αποκαθιστά τη φυσική τους ομορφιά.
Garnier σαμπουάν μαλλιών botanic therapy honey treasures/ φθαρμένα μαλλιά: Εντατικά προστατευμένα και θρεμμένα, τα μαλλιά ενδυναμώνονται. Μέρα με τη μέρα, γίνονται λαμπερά, απίστευτα πιο απαλά και πιο ελαστικά, πραγματικά πιο ευκολοχτένιστα.
Kerastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo: Σαμπουάν με σύμπλοκο Creatine R και Ταυρίνη που ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας και συμβάλει στην προστασία της υγείας του περιβάλλοντος του τριχωτού. 
TRESemmé Σαμπουάν Biotin + Repair 7 εμπλουτισμένο με Βιοτίνη για την προστασία και την αναδόμηση των μαλλιών από 7 τύπους φθοράς
Aveda NutriPlenish Hydrating Shampoo – Deep Moisture
SHARE