fbpx Τα διαχρονικά αρώματα που αξίζουν μία θέση στο boudoir σας | BOVARY
Αρώματα με διαχρονικό χαρακτήρα.
Street Style/Photo:Shutterstock
SHARE
ΑΡΩΜΑΤΑ

Τα διαχρονικά αρώματα που αξίζουν μία θέση στο boudoir σας


Το άρωμα είναι ένα κλασικό δώρο που κάνει ευτυχισμένο τον παραλήπτη του. 

Βασική προϋπόθεση εκείνος που λαμβάνει το δώρο να δώσει ένα νόμισμα  σε εκείνον που το αγόρασε, για να μην έρθουν σε σύγκρουση, όπως συνηθίζουν να λένε.

Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από αρώματα, πολλά εμπλουτισμένα με κλασικά συστατικά και άλλα με πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά που ακολουθούν τις τάσεις της ομορφιάς.

Την τελευταία διετία, τα unisex αρώματα, αυτά δηλαδή που μπορούν να φορεθούν εξίσου από άνδρες και γυναίκες γνωρίζουν τρομερή άνθιση. Ουδέτερες μυρωδιές που μένουν ωστόσο αναλλοίωτες και δύσκολα μπορεί να τις προσπεράσει κάποιος.

Τεράστια ζήτηση ωστόσο υπάρχει και για τα κλασικά αρώματα. Διαχρονικά αρώματα που σίγουρα έχουμε δοκιμάσει οι ίδιες ή τα έχουμε μυρίσει σε οικεία πρόσωπα, είναι πρώτα στην επιλογή των γυναικών και κάθε μία διαθέτει τουλάχιστον ένα από αυτά στο boudoir της.

Ακόμα και οι σύγχρονες εκδόσεις των αρωμάτων αυτών, δε χάνουν τα βασικά συστατικά τους και το άρωμα τους δεν αλλοιώνεται. Μένει σχεδόν ίδιο, ίσως πιο έντονο, με σκοπό να διατηρήσουν το χαρακτήρα τους και να μη χάσουν το πιστό κοινό τους, που το προτιμούν εδώ και πολλά χρόνια.

Δε χρειάστηκε καν να γίνει έρευνα αγοράς, τα διαχρονικά, κλασικά αρώματα που αγαπούν οι περισσότερες γυναίκες είναι γνώριμα. Εμείς επιλέξαμε ορισμένα από αυτά και τα παρουσιάζουμε στη λίστα που ακολουθεί. Αρκεί να δείτε ποια είναι, να δείτε τα μπουκάλια για να σας έρθει στη μνήμη η μοναδική μυρωδιά τους.

Chanel N°5: "Ένα άρωμα θρύλος. Η ίδια η πολυτέλεια σε μία φιάλη. Αυτό είναι το Chanel N°5, το πιο γνωστό άρωμα όλων των εποχών που φορούσε ακόμα και η Marilyn Monroe."

Moschino Cheap & Chic: "Τα ετερώνυμα έλκονται και το γυναικείο άρωμα Moschino Cheap & Chic είναι η απόδειξη. Η μοντέρνα, εκκεντρική φιάλη εσωκλείει ένα άρωμα που θα ευχαριστήσει τόσο μια τρελή επαναστάτρια όσο και μια κομψή κυρία. Η αρωματική σύνθεση συνδυάζει ζεστές νότες, φρέσκα φρούτα και τρυφερές λουλουδένιες συγχορδίες με βαθιές νότες."

Mugler Angel: "Αγγελικό άρωμα με μια προκλητική αρωματική σύνθεση, σαν να ήρθε από άλλον κόσμο. Αυτό είναι το Eau de Parfume Mugler Angel, ιδανικό για γυναίκες με ένα αγγελικό πρόσωπο και έναν διάβολο στο σώμα. Μην ξεγελιέστε από το κομψό μπουκάλι. Μέσα, κρύβει ένα ξεχωριστό, ακαταμάχητο και ιδιαίτερο άρωμα με μια πινελιά εκκεντρικότητας, που είτε θα αγαπηθεί απόλυτα είτε θα μισηθεί απόλυτα. Τίποτα ενδιάμεσα."

Light Blue Eau De Toilette: "Μια ευωδιά που παραπέμπει στις λαμπερές καλοκαιρινές ημέρες, τις οποίες ακολουθούν υποβλητικές βραδιές από ζεστά κορμιά που αποπνέουν πάθος."

Lancôme Trésor: "Eπιθυμείτε να αποκτήσετε γαλλική γοητεία και χάρη; Δοκιμάστε ένα άρωμα που αγάπησαν χιλιάδες γυναίκες, το Lancôme Trésor. Κομψό τριαντάφυλλο, μαγευτικό κρίνο της κοιλάδας, τρυφερή πασχαλιά κι ένας αστραφτερός συνδυασμός από άνθη ροδακινιάς και βερικοκιάς - αυτές είναι μόνο μερικές από τις συγχορδίες που χαρακτηρίζουν αυτό το ρομαντικό και διακριτικό άρωμα."

Boss The Scent For Her Eau De Parfum: "Αντλώντας την έμπνευσή του από την τέχνη της αποπλάνησης, το Boss The Scent For Her είναι η γυναικεία εκδοχή του αντίστοιχου ανδρικού αρώματος, σχεδιασμένο με στόχο να απελευθερώσει την ελκυστική δύναμη που κρατά μια γυναίκα μέσα της, με μια σαγηνευτική γοητεία."

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum: "Η αποπλάνηση είναι ένα παιχνίδι και το ακαταμάχητο άρωμα είναι το όπλο της γυναίκας με το οποίο πάντα θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση. Το Eau de Parfume Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum σας περικλείει σε ένα αισθησιακό εκλεπτυσμένο άρωμα κάθε φορά που θέλετε να λάμψετε."

SHARE