Γυναίκα άρωμα. κοιτάζει
Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
LONG-LASTING

5+1 υπέροχα long-lasting αρώματα που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη συλλογή της


Κάθε φορά που μπαίνουμε σε μία νέα σεζόν ή λίγες ημέρες πριν την υποδεχτούμε, οι περισσότερες beauty editors θέλουμε να ανακαλύψουμε τα νέα λανσαρίσματα στα αρώματα.

Ποιες είναι οι νότες που θα κυριαρχήσουν, ποια συστατικά έχουν την τιμητική τους τη συγκεκριμένη σεζόν, ποιες είναι οι προτάσεις διάσημων οίκων ομορφιάς και ποια είναι τα all time classic αρώματα που πρέπει να βγάλουμε από το ντουλάπι ή να αγοράσουμε ξανά.

Ανεξάρτητα από τη μυρωδιά όλες αναζητάμε ένα και μόνο χαρακτηριστικό, τη διάρκεια. Θέλουμε να ψεκάζουμε το άρωμά μας και να μένει αναλλοίωτο για όσες ώρες κυκλοφορούμε. Θέλουμε η μυρωδιά μας να μένει στα ρούχα μας, να περπατάμε και να αφήνουμε το στίγμα μας, τη μυρωδιά μας και όχι να το μυρίζουμε την ώρα που το ψεκάζουμε και ύστερα να χάνεται.

Αναζητάμε λοιπόν long-lasting αρώματα που αντέχουν ακόμα και εκείνες τις ημέρες που κλεινόμαστε για ώρες σε ένα δωμάτιο για meeting και ύστερα ακολουθούν after-office drinks για να χαλαρώσουμε.

Συγκεντρώσαμε αρώματα από τους πιο διάσημους οίκους ομορφιάς, με ιδιαίτερες νότες κορυφής που μένουν στο δέρμα αναλλοίωτα για ώρες. Αγαπημένες μυρωδιές που κάθε γυναίκα θέλει στη συλλογή της και κάθε γυναίκα θέλει να ψεκάζει σε διάφορα σημεία του σώματός της για να μυρίζει υπέροχα!

Chanel Gabrielle Eau de Parfum: Το συγκεκριμένο άρωμα είναι σαν ένα ραντεβού κλεισμένο σε μπουκάλι. Έντονο, ρομαντικό, μένει αναλλοίωτο και αξέχαστο σε όσους το μυρίζουν από την πρώτη στιγμή.

Gucci Bloom Eau de Parfum: Ίσως το πιο δυναμικό, με έντονο χαρακτήρα floral άρωμα που μπορείτε να επιλέξετε. Το όνομα του αρώματος Gucci αποκαλύπτει και την προσωπικότητά του.

Dior Sauvage Parfum: Για τους λάτρεις του σανδαλόξυλου, το συγκεκριμένο άρωμα είναι η απόλυτη επιλογή. Οι λάτρεις του οίκου Dior γνωρίζουν τη συγκεκριμένη μυρωδιά, μόνο που αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο έντονη.

Dolce & Gabbana The Only One: Φρέσκο και juicy, με sophisticated χαρακτήρα, το συγκεκριμένο άρωμα του οίκου D&G είναι το απόλυτο για όσες θέλουν να δημιουργούν statement ακόμα και με το άρωμά τους.

Tom Ford Private Blend Neroli Portofino: Η ίδια του η ονομασία αποκαλύπτει πως είναι το απόλυτο άρωμα διακοπών. Δροσερό, αέρινο μένει αναλλοίωτο και θυμίζει έντονα καλοκαίρι.

Kilian Love, Don't be Shy: Αν αγαπάτε τις γλυκές μυρωδιές, το συγκεκριμένο άρωμα μυρίζει καραμέλα. Το αγαπημένο άρωμα της Rihanna θα μείνει αναλλοίωτο στην επιδερμίδα σας για ώρες και θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράτε.

SHARE