Τζίτζι Χαντίντ
Για τέλειο βλέμμα/ Φωτογραφία: @gigihadid
ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

9 low budget, απίθανες μάσκαρα που χαρίζουν πλούσιο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες σου


Η μάσκαρα είναι το προϊόν ομορφιάς που μία γυναίκα μπορεί να αγοράσει από πολλά, διαφορετικά σημεία πώλησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φαρμακείο ή ακόμα και το σούπερ μάρκετ - τα stand με μάσκαρα είναι τα πρώτα που τραβούν τη δική μου προσοχή.

Καθώς η αγορά είναι κατακλυσμένη με πολυτελείς μάρκες που συνήθως συνοδεύονται από ετικέτες υψηλού κόστους, με την κατάλληλη έρευνα και μετά από πολλές δοκιμές ως beauty editor κατέληξα στο ότι υπάρχουν low budget μάσκαρα που λειτουργούν εξίσου καλά, δημιουργώντας το αποτέλεσμα που επιθυμώ και τολμώ να πω ότι κάποιες είναι καλύτερες ακόμα και από κορυφαία brands.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία προϊόντων και στην κατηγορία μάσκαρα, αδιάβροχες, υποαλλεργικές, για μήκος, για όγκο. Κάθε φορά που λαμβάνω ή αγοράζω κάποιο νέο προϊόν, το πρώτο κριτήριο μου είναι πόσο εύκολο είναι στην εφαρμογή και ύστερα αν μου προσφέρει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Ύστερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας αξιολογώ τη διάρκεια, αν έτρεξε, αν το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και ανθεκτικό χωρίς να έχει προκαλέσει συσσώρευση βλεφαρίδων. 

Αν συμφωνείτε και εσείς ότι τα καλά πράγματα στη ζωή δε χρειάζεται να μας κοστίζουν μία περιουσία, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στα προϊόντα που ακολουθούν. Μάσκαρα για εντυπωσιακές βλεφαρίδες που είναι εξίσου καλές και οικονομικές. Μάσκαρα που επιλέγουν ακόμα και διάσημοι makeup artist για τη δημιουργία looks των πιο κορυφαίων σχεδιαστών μόδας.

Μάσκαρα για Όγκο: Αν θέλετε πλούσιες βλεφαρίδες με όγκο, επιλέξτε μία από τις τρεις επιλογές που ακολουθούν. Προσοχή στην εφαρμογή! Εφαρμόστε το βουρτσάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων και καθώς πηγαίνετε προς τις άκρες, ανοίγετε τις βλεφαρίδες σας.

L'Oreal Paris Air Volume Mascara, Maybelline Volum' Express The Colossal Big Shot Washable Mascara, Essence Lash Princess Volume Mascara

οικονομικές μάσκαρα

Μάσκαρα για Μήκος: Αν εκτός από τον όγκο, σας ενδιαφέρει οι βλεφαρίδες σας να έχουν μήκος, οι παρακάτω επιλογές είναι ιδανικές. Θα χρειαστεί να κάνετε μόλις ένα πέρασμα για να γίνουν πιο έντονες και μακριές οι βλεφαρίδες σας.

Erre Due Super Volume Mascara, Korres Black Volcanic, La Roche Posay Toleriane 

οικονομικές μάσκαρα

Αδιάβροχη Μάσκαρα: Αν το ζητούμενό σας από τη μάσκαρα είναι να μένει αναλλοίωτη για όσες ώρες είστε εκτός σπιτιού, σας έχουμε τρεις επιλογές που σας αφορούν. Ούτε βροχή, ούτε δάκρυα, ουδέ ιδρώτας θα κάνουν το προϊόν να τρέξει.

NYX Doll Eye Mascara, Max Factor False Lash effect, Seventeen The stylish waterproof

οικονομικές μάσκαρα

Η σειρά που έχουν μπει τα παραπάνω προϊόντα είναι τυχαία

SHARE