κρέμα σώματος βανίλια
Φωτογραφία: Instagram/ @sir_thelabel
VANILLA

5 μεθυστικά αρώματα βανίλιας που αξίζει να προσθέσουμε στο μπουντουάρ μας


Αρκετοί θεωρούν τη βανίλια ένα συστατικό άκρως καλοκαιρινό, για αυτό και πολλά αρώματα, προϊόντα σώματος αλλά και αντηλιακά με βάση τη βανίλια κυκλοφορούν κυρίως το καλοκαίρι.

Η βανίλια φέρει μία γλυκύτητα, που ξεχωρίζει από κάθε άλλο συστατικό. Είναι ζεστή και έντονη, κάτι που την επιβάλλει και τους χειμερινούς μήνες. Σε πολλούς -και όχι άδικα- ξυπνά αναμνήσεις των '90s, αφού τότε ήταν η δεκαετία που έκανε θραύση στον κόσμο της ομορφιάς. Βέβαια, εκείνοι που προτιμούν τα πιο διακριτικά αρώματα, την έχουν αποκλείσει εντελώς από τις αρωματικές τους προτιμήσεις.

Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνει, τις νότες που θα συνδυαστεί, η βανίλια μπορεί να βγάλει την απαλή, γλυκιά της πλευρά προς τα έξω ή την πιο ζεστή.

Για το χειμώνα του 2023 βρίσκεται πάλι στις τάσεις των αρωμάτων και μάλιστα είναι το συστατικό που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά νέα λανσαρίσματα. Εμείς, στο κολλάζ που ακολουθεί επιλέξαμε τα αγαπημένα μας.

Αρώματα έντονα, με τη βανίλια να ξεχωρίζει και να φέρει μαζί της τη ζεστασιά που απαιτεί η εποχή. Αρωματιστείτε με τις προτάσεις που ακολουθούν και είμαστε σίγουροι ότι μία από αυτές θα βρει μία ξεχωριστή θέση στο boudoir σας.

Jo Malone, Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense: Ένα απολαυστικά αισθησιακό άρωμα όπου το δροσερό και πικάντικο κάρδαμο και η φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ συνδυάζονται με τα γήινα αρώματα του βετιβέρ. Η πολύτιμη βανίλια ζεσταίνει και περικλείει όλες τις νότες.
YSL, Libre: Το άρωμα μιας ελεύθερης γυναίκας με ξέφρενα ένστικτα, έτοιμης να κατακτήσει τον κόσμο. Το υπέροχο αυτό άρωμα γίνεται ασυναγώνιστο χάρη στην αντίθεση ανάμεσα στη γαλλική Λεβάντα και το μαροκινό άνθος πορτοκαλιάς, με τη βανίλια να έχει τον πρώτο λόγο.
Acqua di Parma, Vaniglia: Ένας καλλιτεχνικός συνδυασμός δύο οσφρητικών αισθήσεων: οι ζεστές και τρυφερές νότες της βανίλιας απογειώνονται με τις ζωηρές και φωτεινές νότες εσπεριδοειδών.
Jimmy Choo, I want Choo: Ένα ισχυρό ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωμα που προσφέρει χαρούμενη αίσθηση, αφήνοντας στο τέλος σαγηνευτική γοητεία. Νότες κορυφής: μία αφρώδης, εσπεριδοειδής νότα από χυμό μανταρινιού έρχεται σε αντίθεση με το απαλό βελούδινο ροδάκινο.
Byredo, Vanille Antique: Το Vanille Antique είναι το πρώτο ομώνυμο άρωμα Byredo με επίκεντρο το πιο σπάνιο ακατέργαστο συστατικό της αρωματοποιίας. Η γλυκύτητα της βανίλιας συνδυάζεται με ένα μείγμα ξύλου κασμίρι και μόσχου, σχηματίζοντας μια «μεθυστική αμβροσία».

SHARE