γυναίκα με λευκό φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@sir_
TINTED MOISTURIZER

Tinted moisturizer με SPF για τέλεια, απαλή, λαμπερή βάση προσώπου -To must προϊόν του καλοκαιριού


Μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF ή αλλιώς ένα tinted moisturizer αποτελεί βασικό προϊόν, τόσο στο κομμάτι του μακιγιάζ, όσο και της περιποίησης.

Αυτά τα προϊόντα πολλαπλών εργασιών είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά τους: ενυδατικές κρέμες με διακριτικό χρώμα και διάφανη κάλυψη.

Σημαντική λεπτομέρεια, το γεγονός ότι προσφέρουν προστασία SPF, το Α και το Ω της περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ως beauty editor, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω εμμονή με τις ενυδατικές με χρώμα, επειδή προσφέρουν διακριτική κάλυψη, δίνοντας στο δέρμα μια άψογη όψη ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις ακτίνες UVA/UVB και το μπλε φως.

Αυτές οι ελαφριές βάσεις που είναι εμπλουτισμένες με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση για όλο το χρόνο, όταν πρέπει να εξομαλύνετε την επιδερμίδα σας ή να κρύψετε κάτι που σας ενοχλεί. Μερικά προσφέρουν ακόμη και το επίπεδο κάλυψης ενός πιο βαριού foundation, αλλά χωρίς την αίσθηση του γνωστού caking - με άλλα λόγια το πρόσωπο δεν είναι βαριά βαμμένο - κάτι που μπορεί να είναι σχεδόν ανυπόφορο το καλοκαίρι.

Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας tinted moisturizer. Προϊόντα που μπορείτε να φοράτε από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF 30
BareMinerals Complexion Rescue Tinted Gel Moisturizer
IT Cosmetics CC+ Cream with SPF 50+
Supergoop CC Screen 100% Mineral CC Cream SPF 50
Ilia Super Serum Skin Tint SPF 40
Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30
SHARE