Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι
Η επιστροφή του nude/ Φωτογραφία: Instagram/ @emrata
ΚΡΑΓΙΟΝ

Πώς θα εφαρμόσετε το κραγιόν σας για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο juicy


Δεν είμαι λάτρης του έντονου μακιγιάζ -όσο μου αρέσει να το βλέπω σε άλλους, τόσο αισθάνομαι ότι εγώ δεν το υποστηρίζω-, ωστόσο το κραγιόν, είναι ένα προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ.

Το κραγιόν με συνοδεύει σε κάθε έξοδο μου, ακόμα και στην πιο απλή, καθημερινή βόλτα μου -όπως το να πάρω τα παιδιά μου από το σχολείο- θα κάνω έστω ένα πέρασμα με lip balm.

Το καλοκαίρι αποφεύγω τα matte κραγιόν και δείχνω ιδιαίτερη προτίμηση στα πιο ενυδατικά. Τα αγαπημένα μου είναι τα lip tint, που χαρίζουν διακριτικό χρώμα, ενώ προσφέρουν ενυδάτωση σε βάθος. Μπορεί να χρειάζονται πιο συχνή ανανέωση, όμως αυτή η φυσικότητα στο χρώμα και αυτή η λάμψη που χαρίζουν είναι πραγματικά ασύγκριτη.

Καθώς το 2022, οι τάσεις οδεύουν στην φυσικότητα -κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2019-, κορυφαίοι makeup artists προτείνουν tips για να αποκτήσουμε πιο απαλή βάση, πιο απαλό μακιγιάζ ματιών (και όχι επιτηδευμένο) και πιο τονισμένα χείλη, χωρίς να είναι αυστηρά οριοθετημένα με μολύβι χειλιών.

Το tip που έχω συγκρατήσει και εφαρμόζω κάθε φορά που φοράω κραγιόν είναι το ταμπονάρισμα των χειλιών μου.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που εφαρμόζω κραγιόν, στη συνέχεια πατάω απαλά, ταμποναριστά τα χείλη μου, για να απλώσω το χρώμα. Με αυτό τον τρόπο, το κραγιόν βγαίνει ελαφρώς έξω από το περίγραμμα και έτσι τα χείλη μου έχουν πιο juicy όψη. Το χρώμα δεν είναι έντονο και έχει απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μου, ενώ το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και καθόλου επιτηδευμένο.

Στο παρακάτω video θα δείτε πώς εφαρμόζω το Chanel Rouge Coco κραγιόν μου με ελάχιστες ταμποναριστές κινήσεις. Είναι τόσο εύκολο και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα στα χείλη σας είναι πιο εντυπωσιακό και juicy!

SHARE