γυναίκα με πουλόβερ και παλτό
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
VOLUME HAIRSTYLE

Αν σας αρέσουν τα 90’s χτενίσματα με όγκο, δείτε πώς πρέπει να στεγνώνετε τα μαλλιά σας


Τα 90’s κυριαρχούν στο κομμάτι του hairstyle, κάτι που σημαίνει ότι ο όγκος δεν πρέπει να λείπει από τα μαλλιά μας.

Είμαι beauty editor. Τι σημαίνει αυτό; Διαθέτω κάθε εργαλείο μαλλιών που κυκλοφορεί στην αγορά, από τα καλύτερα σίδερα για μπούκλες μέχρι τις καλύτερες στρογγυλές βούρτσες και τα καλύτερα πιστολάκια.

Από όλα τα εργαλεία μαλλιών που έχω στο απόθεμά μου, υπάρχει μόνο ένα που χρησιμοποιώ κάθε μέρα, και αυτό είναι η βούρτσα μου για το πιστολάκι μαλλιών. Θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είμαι η καλύτερη hair stylist, αλλά το αντίθετο θα έλεγα. Ωστόσο προσπαθώ και νομίζω ότι χειρίζομαι σωστά τη βούρτσα, για να ισιώνω τα μαλλιά μου, όπως και τις θερμαινόμενες βούρτσες.

Οι θερμαινόμενες βούρτσες ουσιαστικά στεγνώνουν τα μαλλιά ενώ παράλληλα παίρνουν τη φόρμα τους.

Επιπλέον δεν ταλαιπωρούμαι ιδιαίτερα στη χρήση, δεδομένου ότι κρατώ μόνο αυτήν και όχι πιστολάκι από το άλλο χέρι.

Τι παρατήρησα σε ένα από τα τελευταία looks με θερμαινόμενη βούρτσα;

Το μαλλί μου είχε τρομερό όγκο. Δουλεύοντας μεγάλες τούφες, που χωράνε στην επιφάνεια της βούρτσας, το μαλλί αποκτά όγκο που θυμίζει έντονα την αίγλη των 90’s.

Τοποθετώ τη βούρτσα στο εσωτερικό των μαλλιών μου και δουλεύω μεγάλες τούφες, δίνοντας την κίνηση που θέλω. Κλειδώνω το αποτέλεσμα με hairspray και είμαι έτοιμη.

Στο tutorial που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς να δουλέψετε τη θερμαινόμενη βούρτσα ή να τοποθετήσετε απλά τη βούρτσα των μαλλιών σας, για να έχει όγκο το hairstyle σας.

Αυτά είναι τα δύο μυστικά, μεγάλες τούφες και τοποθέτηση βούρτσας από την εσωτερική πλευρά των μαλλιών.

Φυσικά το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να γίνει και με πιστολάκι και βούρτσα, αν δεν έχετε θερμαινόμενη. Δοκιμάστε το, είναι τόσο εύκολο και το αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό!

SHARE