Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τη θερμαινόμενη βούρτσα
Φωτογραφία: Shutterstock
HEATED BRUSH

Αντίο πιστολάκι -Δοκιμάσαμε τη θερμαινόμενη βούρτσα και σας δίνουμε tips που θα σας λύσουν τα χέρια


Το ίσιωμα μαλλιών, με πιστολάκι είναι μία «σχεδόν» καθημερινή συνήθεια, για πολλές γυναίκες. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε το πιστολάκι, με μία συσκευή που ίσως σας βολέψει περισσότερο και τα μαλλιά σας έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

Ο λόγος φυσικά, για τη θερμαινόμενη βούρτσα, μία συσκευή η οποία είναι αρκετά γνωστή, εύχρηστη και εξυπηρετεί άψογα να τη χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, για να πετύχετε ίσια ή και σπαστά μαλλιά - ιδιαίτερα αν είναι μακριά - και να εξοικονομείτε χρόνο.

Χάρη στην εφεύρεση της θερμαινόμενης βούρτσας styling, δεν χρειάζεται να κάθεστε μπροστά στον καθρέφτη με μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι, τα πράγματα είναι πιο εύκολα στο κομμάτι του styling των μαλλιών. Απλά χτενίζετε και δίνετε τη φορά και το στιλ που επιθυμείτε στα μαλλιά σας. Είναι ένα εργαλείο που από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας, έγινε viral, έκανε τον γύρο των social media και φυσικά πολλοί ειδικοί ομορφιάς και αρχάριοι έχουν εφοδιαστεί.

Θα πρέπει να τονίσουμε, ότι οι συγκεκριμένες βούρτσες μεταφέρουν θερμότητα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών, για αυτό και πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά.

Η πολύ συχνά χρήση τους - όπως συμβαίνει με τα περισσότερα εργαλεία styling μαλλιών -, μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη.

Αν υπάρχει μία συμβουλή που πρέπει να κρατήσετε, αυτή είναι να χρησιμοποιείτε τη χαμηλότερη θερμότητα, όταν χρησιμοποιείτε μια ζεστή βούρτσα στα μαλλιά σας, - θα τη βρείτε στις ρυθμίσεις της βούρτσας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μια θερμαινόμενη βούρτσα

  • Μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία των μαλλιών, με κάποιο θερμοπροστατευτικό προϊόν, είστε έτοιμοι να ενεργοποιήσετε τη βούρτσα σας.
  • Ξεκινήστε από τις ρίζες των μαλλιών.
  • Τραβήξτε τη βούρτσα μέχρι τις άκρες για ίσια μαλλιά—ή τυλίξτε τα μαλλιά γύρω από τη βούρτσα για να δημιουργήσετε μπούκλες.
  • Επαναλάβετε αυτή την κίνηση σε όλη τη διαδρομή γύρω από το κεφάλι σας, κάνοντας τα μαλλιά, τμηματικά. Κάνετε το πάνω, το πίσω μέρος και τα πλαϊνά, δουλεύοντας με τη σειρά που σας εξυπηρετεί.
  • Ολοκληρώστε με ένα προϊόν που μαλακώνει τις άκρες, για να εξαλείψετε το φριζάρισμα χωρίς να βαρύνετε τα μαλλιά σας-δοκιμάστε κάποιο ενυδατικό λαδάκι.

Τι να αποφύγετε

  • Μην κρατάτε τη βούρτσα πολύ ώρα στα μαλλιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα - αυτό θα κάψει το τριχωτό της κεφαλής σας.
  • Μην στεγνώνετε με τη βούρτσα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πηγαίνετε πάντα από τη ρίζα προς τις άκρες.
SHARE