ξανθά μαλλιά
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
BEACH WAVES

Aυτά είναι τα 5 καλύτερα salt spray για τα μαλλιά-Χαρίζουν αίσθηση διακοπών


Έχετε παρατηρήσει ποτέ τα μαλλιά σας, μετά τη βουτιά στη θάλασσα;

Αυτό το ανέμελο look είναι το πιο sexy του καλοκαιριού.

Ο συνδυασμός της θάλασσας, της άμμου και του αλατιού μεταμορφώνει τα κανονικά ίσια, λεπτά μαλλιά, σε πιο ογκώδη, ανέμελα beach waves

Αυτό το look μπορεί να το υιοθετηθεί από τον καθένα, αρκεί να έχει το κατάλληλο salt spray. Είναι ένα προϊόν styling για ανέμελα, χαλαρά χτενίσματα, ιδανικά για το καλοκαίρι. 

Στην πραγματικότητα, το σπρέι με θαλασσινό αλάτι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα styling μαλλιών που μπορείτε να έχετε. Εκτός από τη δημιουργία beach waves, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσει όγκο, να ανανεώσει τα μαλλιά αντί για ξηρό σαμπουάν αλλά και για να διατηρήσει ένα χτένισμα σε στιλ updo ή πλεξούδα.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα προϊόν  πολλαπλών εργασιών που είναι απαραίτητο!

Τι είναι το σπρέι με θαλασσινό αλάτι;

Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε το σπρέι με θαλασσινό αλάτι, με μια λακ που περιέχει νερό και αλάτι. Τα σπρέι θαλασσινού αλατιού προσθέτουν όγκο και υφή, μιμούμενα τα beach waves, το απόλυτα sexy hairstyle. 

Επιπλέον, η χρήση ενός σπρέι με θαλασσινό αλάτι είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας, καθώς απορροφούν την περίσσεια λιπαρότητας, δημιουργούν υφή, όγκο και δίνουν ματ τελείωμα. 

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Ψεκάστε το salt spray, σε νωπά μαλλιά και δώστε την κίνηση που επιθυμείτε. Στεγνώστε με πιστολάκι ή αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Συμπληρώστε όπου χρειάζεται, για να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα και για να σταθεροποιήσετε το hairstyle.

Επιμείνετε κυρίως στις άκρες αν θέλετε απαλούς κυματισμούς, ενώ αν θέλετε όγκο, ψεκάστε και στις ρίζες, δουλεύοντας παράλληλα με τις άκρες των δαχτύλων σας.

Μετά από πολλές δοκιμές, καταλήξαμε στο top5 των salt spray. Πρόκειται για προϊόντα με δυνατό κράτημα, που διατηρούν τους απαλούς κυματισμούς, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτουν και υπέροχο άρωμα. Μία δοκιμή θα σας πείσει!

OUAI
Gisou
Moroccan Oil
Wella EIMI
Balmain Paris
SHARE