Κρέμες ματιών με άμεση δράση
La Mer
FOCUS ON YOUR EYES

Τρεις πολυτελείς κρέμες ματιών που λειτουργούν όπως το lifting


Βασικό κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας, είναι σαφέστατα η κρέμα ματιών.

Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών απαιτεί καθημερινή, σχολαστική περιποίηση, με εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με δραστικά συστατικά και προηγμένες φόρμουλες.

Η μικρή αλλά ισχυρή φόρμουλα που διαθέτουν, έχει σχεδιαστεί ειδικά ,για το λεπτό δέρμα στην κάτω περιοχή των ματιών.

Όπως συμβαίνει με τη skincare ρουτίνα του προσώπου, μία κρέμα ματιών πρέπει να εφαρμόζεται μετά τον ορό και είναι ουσιαστικά το προϊόν που θα φωτίσει, θα αποσυμφορήσει και θα λειάνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες του ύπνου.

Μια αποτελεσματική κρέμα ματιών που λειαίνει την ευαίσθητη αυτή περιοχή, μπορεί να βοηθήσει το δέρμα να δείξει πιο ανανεωμένο από ποτέ. Αρκεί η επιλογή του ιδανικού προϊόντος και η σχολαστική χρήση του, για να αποκτήσει κανείς ενυδατωμένο, πλήρως ανανεωμένο βλέμμα εκ των έσω. 

Για τη δύσκολη περιοχή των ματιών, επιλέγουμε brands που έχουν ορίσει τη σφραγίδα τους, στο κομμάτι του skincare. Brands δοκιμασμένα, που ξεχωρίζουν στο σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Αν θέλουμε πραγματικά δραστικές αλλαγές, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και κοστίζουν.

Πολυτελή προϊόντα που δρουν παρόμοια με τη λογική του lifting, μπορούν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα, χωρίς κάποιος να προχωρήσει με κάποια ενέσιμη θεραπεία.

Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα από τις τρεις προτάσεις που ακολουθούν και συστηματική χρήση, όπως συστήνεται στη συσκευασία τους. 

La Prairie Skin Caviar Eye Lift:Από την γέννηση της ακόμα, η συλλογή Skin Caviar της La Prairie έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των ματιών, προσφέροντας μια σειρά από δημιουργίες περιποίησης για την ανόρθωση και σύσφιξη της ευαίσθητης αυτής περιοχής. Το επανασχεδιασμένο Skin Caviar Eye Lift της La Prairie, υποστηριζόμενο από πρωτοποριακή έρευνα στους συνδέσμους της περιοχής των ματιών, είναι εμπλουτισμένο με Caviar Infinite και Caviar Micro-Nutrients, αναδιαμορφώνοντας πλήρως την εμφάνιση των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια. Ένα επαναστατικό ορόσημο στον τομέα της δομικής επιστήμης της επιδερμίδας, με έμφαση στα μάτια.

Sisley, Sisleya L'Integral Anti-Age Eye and Lip Contour Cream: Ο συνδυασμός από ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων και του εκχύλισματος Κέδρου Άτλας και εκχυλίσματος Ροδιού, απαλύνουν τον μπλε και καφέ χρωματισμό των σκούρων κύκλων: τα μάτια είναι ορατά πιο φωτεινά. Τέλος, το εκχύλισμα Φρούτων του Πάθους μειώνουν τα οιδήματα. Άμεσα αποτελέσματα (ενυδάτωση, τα μάτια δείχνουν ξεκούραστα και φωτεινά) και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα (οι ρυτίδες λειαίνονται ορατά, το δέρμα είναι πιο σφριγηλό, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα μειώνονται και τα μάτια δείχνουν πιο ανοικτά). Αντοχή δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικούς και οφθαλμολογικούς ελέγχους. Σύνθεση χωρίς αιθέρια έλαια. Κατάλληλη και για ευαίσθητα μάτια και για φακούς επαφής.

La Mer, The Eye Concentrate: Με το τριπλό Συμπυκνωμένο Miracle Broth ™, αυτό το ταχείας απορρόφησης προϊόν βοηθά στη αναζωογόνηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών με ουσιαστική ενέργεια και ενυδατική επούλωση για να μειώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των γραμμών σε 21 ημέρες. Το Lime Tea Concentrate, το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα ενέργειας, βοηθά στην πρόληψη μελλοντικών φθορών πριν εμφανιστούν. Το αποτέλεσμα; Μια φωτισμένη ανανεωμένη περιοχή γύρω από τα μάτια - μια που φαίνεται πιο λεία, φωτεινή και υγιής από πριν.

SHARE