Πριγκίπισσα Νταϊάνα
Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
DIANA'S PERFUME

Ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα


Diana, μία γυναίκα που σημάδεψε τον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς.

Πρόσφατα, η Hailey Bieber αντέγραψε την εμφάνισή της με το κλασικό Harvard φούτερ και το ποδηλατικό κολάν, ενώ όλα αυτά τα χρόνια το chic pixie hair look της αντιγράφεται από διάσημες και μη, καθώς είναι πραγματικά iconic.

Έχουμε αναλύσει πολλές φορές την αγαπημένη της μπλε σκιά, τα ελαφρώς τονισμένα χείλη της και τα ροδαλά της μήλα και αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στο άρωμά της.

Το άρωμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι μέχρι σήμερα περιζήτητο και εφόσον δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες προς πώληση -σαφώς όλοι μπορούν να το αγοράσουν online, όμως δεν μπορούν να το δοκιμάσουν, αφού δεν υπάρχει σε καταστήματα-, υπάρχουν άλλες επιλογές που μοιάζουν αρκετά με το αγαπημένο της Diana.

Ποιο ήταν το αγαπημένο άρωμα της Diana;

Penhaligon's Bluebell

Κυκλοφόρησε το έτος 1978. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο Michael Pickthall. Οι νότες κορυφής είναι εσπεριδοειδή, οι μεσαίες νότες είναι υάκυνθος, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο, κυκλάμινο και γιασεμί και οι νότες βάσης είναι γάλβανο, γαρίφαλο και κανέλα.

Και αν δεν μπορείτε να μυρίσετε το Penhaligon's Bluebell, παρακάτω σας έχουμε τρία αρώματα, τα οποία σύμφωνα με τη γνώμη του κοινού μοιάζουν αρκετά με αυτό.

Pop Bluebell, Stella McCartney: Ξυλώδες, λουδουδένιο άρωμα. Κυκλοφόρησε το 2017 και αποτελεί best seller του οίκου.
Jolie Fleur Bleue, Tory Burch: Ένα floral άρωμα που διαρκεί για ώρες και έχει έντονη μυρωδιά εσπεριδοειδών. Κυκλοφόρησε το 2015.
L'ombre Dans L'eau Eau De Toilette , Diptyque: Ένα άρωμα με νότες από φύλλα μαύρης σταφίδας και ρόδο Βουλγαρίας. Μια βόλτα σε έναν αγγλικό κήπο με εξαιρετικά πέταλα λουλουδιών και φύλλα θάμνων. Ρόδο Βουλγαρίας και μαύρη σταφίδα δημιουργούν ένα υπέροχο οσφρητικό αποτέλεσμα.

SHARE