Μπέλα Χαντίντ
Φωτογραφία: AP Images
MASCARA

Οι καλύτερες waterproof mascara της αγοράς -Χαρίζουν όγκο και μήκος


Mascara, το προϊόν που αγοράζουμε ξανά και ξανά και ίσως το μόνο που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι, και αυτοί που θέλουν έντονο makeup look αλλά και οι λάτρεις του natural.

Οι φόρμουλες αλλάζουν και για να είμαστε πιο σωστοί, εξελίσσονται, χαρίζοντας στις βλεφαρίδες περισσότερο όγκο, μήκος, αλλά και waterproof αποτέλεσμα, ένα χαρακτηριστικό που αναζητούν αρκετοί από τη mascara.

Είναι σημαντικό να εφαρμόζουμε mascara το πρωί και να μη λερωνόμαστε όση ώρα είμαστε εκτός. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που ιδρώνουν, τρίβουν τα μάτια τους, με αποτέλεσμα να μουτζουρώνονται έντονα στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η waterproof mascara είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα στο νεσεσέρ, για αυτό και στο κολάζ που ακολουθεί προτείνουμε νέα λανσαρίσματα που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσουν. 

Bonus tip στα προϊόντα που αναφέρουμε παρακάτω, το εύκολο ντεμακιγιάζ. Η waterproof φόρμουλά της αφαιρείται εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν καθαρισμού, είτε πρόκειται για γαλάκτωμα, micellar ή απλώς αφρό και σαπούνι καθαρισμού.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara
Milk Makeup Kush Waterproof Mascara
MAC MacStack Waterproof Mascara
Lancôme Hypnose Buildable Waterproof Mascara
Essence Lash Princess False Lash Effect Waterproof Mascara
Dior Diorshow Waterproof Mascara
Byredo Waterproof Mascara
Benefit Cosmetics BadGal Bang! Waterproof Volumizing Mascara

Mascara Tip: Να εφαρμόζετε πάντα το πινέλο της mascara στις ρίζες των βλεφαρίδων και να επαναλαμβάνετε την κίνηση από τις ρίζες προς τις άκρες, για ενισχυμένο όγκο αλλά και μήκος στις βλεφαρίδες.

SHARE