Πρωτοποριακές υπηρεσίες από τη SYMMETRIA®
Γυναίκα ξαπλωμένη
08|06|2023 10:33
SHARE
PERFECTION

Θέλεις να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα γρήγορα και αποτελεσματικά; Σου έχουμε τον τρόπο!


Σήμερα μπορείς εύκολα να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις και να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα , αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί άντρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, αλλά κυρίως είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται όσο περνούν τα χρόνια. Κάθε χρόνο, μετά την ενηλικίωση μας το δέρμα παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο, ενώ στις γυναίκες τα πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση το δέρμα χάνει περίπου 25%-30% του κολλαγόνου του. Επίσης, εκτός από την ηλικία, η απότομη απώλεια βάρους ή πολλών κιλών, οδηγούν συχνά σε επιδερμική χαλάρωση.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρωτόκολλο Body Perfect δρα στοχευμένα στην χαλάρωση του δέρματος και την κυτταρίτιδα, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, χάρη σε ένα συνδυασμό θεραπειών που συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση της και εν τέλει στην εξάλειψή της.

Η κυτταρίτιδα, γνωστή και ως ‘’όψη φλοιού πορτοκαλιού’’, αποτελεί όχι μόνο το πιο συνηθισμένο αισθητικό πρόβλημα, αλλά και αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ‘’εχθρό’’ κυρίως του γυναικείου φύλου, καθώς 9 στις 10 γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου, την εμφανίζουν άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό στο δέρμα τους. Χαρακτηρίζεται από τοπική αύξηση λίπους και δυσχερή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, που οδηγούν με τη σειρά τους σε κυκλοφορική στάση και συσσώρευση νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Το αποτέλεσμα, ο συνδετικός ιστός να χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα να παρουσιάζει μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού. Προσβάλλει κυρίως τους γλουτούς, τους μηρούς, την εσωτερική πλευρά των γονάτων, την κοιλιά και τα μπράτσα.

Η SYMMETRIA® προτείνει το πρωτόκολλο Body Perfect που εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα που συνδυάζει μία σειρά από πρωτόκολλα, όπως το HIFU, Velashape, εξελιγμένες ραδιοσυχνότητες και ενέσιμη μεσοθεραπεία , που αν εφαρμοστούν μπορούν να προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος, της κυτταρίτιδας αλλά και στη σύσφιξη του δέρματος.

Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες των ραδιοσυχνοτήτων, το υπέρυθρο φως, την αναρρόφηση και μηχανική πίεση στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, μεταφέρεται ενέργεια που μετατρέπεται σε θερμότητα, αυξάνοντας το μεταβολισμό του λιποκυττάρου με τελικό αποτέλεσμα τη συρρίκνωσή του. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συσφίγγοντας έτσι το χαλαρό δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία, με στοχευμένη δράση αντιμετωπίζει την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος, με την έγχυση στον υποδόριο ιστό ουσιών που μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και ενεργοποιούν τη λιπόλυση, την σύσφιξη του δέρματος και την κυτταρίτιδα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία βοηθά στην αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση, βοηθώντας στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και τελικά, στη μείωση του τοπικού πάχους και τη σύσφιξη του δέρματος.

Για καλύτερα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία οι ειδικοί της SYMMETRIA® συστήνουν ένα πρόγραμμα ήπιας άσκησης για την τόνωση του μεταβολισμού και την οριστική αποβολή από το σώμα των λιπαρών οξέων που «απελευθερώθηκαν» από τα λιποκύτταρα καθώς και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Επίσης απέφυγε τη ζάχαρη και αντικατέστησε τα ζαχαρούχα ροφήματα με παγωμένο τσάι που θα βοηθήσει το μεταβολισμό σου ακόμα περισσότερο.

*Ευχαριστούμε τη SYMMETRIA® για τις πληροφορίες.

SHARE