Έλσα Χοσκ μακιγιάζ φθινοπώρου
Φωτογραφία: @hoskelsa
HOT MAKEUP LOOK

3 μακιγιάζ για τα μάτια που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι -Λάμψη, χρώμα και στιλ


Οι θερμότεροι μήνες απαιτούν μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στις τάσεις του μακιγιάζ ματιών, τόσο στην υφή όσο και στο χρώμα. Θέλουμε τονισμένα μάτια, όμως όχι υπερβολές.

Color Pop

Έντονα χρώματα από το κίτρινο μέχρι το μπλε και φυσικά οι αποχρώσεις του κόκκινου έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στο κινητό βλέφαρο. Από σκιές σε μορφή gel που δίνουν μία έξτρα λάμψη, μέχρι matte για πιο έντονο αποτέλεσμα, η επιλογή της υφής αλλά και της απόχρωσης εξαρτάται από το χρώμα των ματιών, την περίσταση του βαψίματος αλλά και τη διάθεσή σας.

Σε κάθε περίπτωση για να έχετε ένα safe αποτέλεσμα μακιγιάζ, ανεξάρτητα από το χρώμα που θα επιλέξετε, φροντίστε να τονίσετε τα ζυγωματικά σας με ένα bronzer σε θερμό καφέ χρώμα και αφήστε τα χείλη σας σε απαλές, ροζ φυσικές αποχρώσεις για να ισορροπήσουν απόλυτα με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Shimmer is back

Μία ακόμη δυνατή τάση του καλοκαιριού, στο κεφάλαιο μακιγιάζ ματιών, είναι το shimmer. Η λάμψη, αυτή η χρυσόσκονη που θυμίζει κάτι από την αίγλη των 70s αλλά και των 90s επιστρέφει. Είτε σε φυσικές αποχρώσεις του καφέ, είτε σε χρώματα, ή απλώς σε διάφανη βάση, το shimmer έρχεται να πρωταγωνιστήσει στο κινητό βλέφαρο αλλά βγαίνει και εκτός ορίων των ματιών, για ένα πραγματικά λαμπερό και ιδιαίτερο makeup look.

Summer Smoke

Όταν ακούμε μακιγιάζ ματιών, η σκέψη μας πάει κατευθείαν στο smokey look. Ίσως το πιο διαχρονικό και sexy, έντονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μάτια. Για το καλοκαίρι, οι αποχρώσεις του καφέ αλλά και του γκρι έρχονται στο προσκήνιο. Ιδανικά οι μελαχρινές προτιμούν τις πιο ψυχρές γκρι αποχρώσεις και οι καστανές λένε «ναι» στο καφέ. Τονίστε τη γωνία σας με σκούρο χρώμα και κινηθείτε με πιο ανοιχτές αποχρώσεις στη μέση του κινητού βλεφάρου, για να κάνετε την αντίθεση. Για έξτρα λάμψη μην αμελήσετε να προσθέσετε λάμψη στις εσωτερικές κόγχες των ματιών σας.

Tip: Ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που θα επιλέξετε, τονίστε τις άνω και ελαφρώς τις κάτω βλεφαρίδες σας με mascara. Δώστε ένταση στο βλέμμα σας, απλώνοντας γενναιόδωρα στις ρίζες των ματιών mascara.

SHARE