Τα διάφανα βερνίκια χαρίζουν κομψό, καθαρό στιλ.
Street Style/Photo:Shutterstock
NATURAL NAILS

5 βερνίκια νυχιών που υμνούν το φυσικό χρώμα και χαρίζουν κομψότητα στο look


Αυτή τη στιγμή, η ομορφιά στηρίζεται σε δύο βασικά στρατόπεδα τάσεων που ευτυχώς μπορούν και συνυπάρχουν. 

Υπάρχει το μαξιμαλιστικό κίνημα, που επιτρέπει την εκφραστική δημιουργία –με πιο στημένα χτενίσματα, καλλιτεχνικό μακιγιάζ ή περίπλοκα nail art- και η μινιμαλιστική αισθητική, το οπτικό ισοδύναμο της «καθαρής ομορφιάς». Σκεφτείτε, λαμπερό δέρμα με ελάχιστο μακιγιάζ, υγιή μαλλιά με λάμψη και φυσικά νύχια.

Πολλά από αυτά μπορούν να συνδεθούν με τις επιπτώσεις της πανδημίας. Από τη μία, αναζητούμε τη χαρά μέσω της ομορφιάς και μαζί της γιορτάζουμε την ελευθερία μας μετά το lockdown.

Είναι δεδομένο ότι πλέον όλοι έχετε παρατηρήσει την τάση για πιο καθαρά νύχια. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν λαμπερά άκρα. Ένα καθαρό, φυσικό νύχι συμπληρώνει τα πάντα. Είναι μια κλασική πινελιά που δεν φαίνεται παράταιρη στη δουλειά ή σε μια ειδική περίσταση. Φυσικά, είναι μια all time classic τάση και για τις νύφες – η απλότητα και η κομψότητα χρησιμεύουν για να στηρίξουν οποιοδήποτε νυφικό θέμα.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 5 βερνίκια που απογειώνουν το φυσικό χρώμα των νυχιών σας, χαρίζοντας σας ουσιαστικά κομψό, διαχρονικό μανικιούρ.

OPI Nature Strong Natural Vegan Nail Polish, A Clay in the Life
Essie 5 Allure 

Sally HansenGood. Kind. Pure. Nail Color in Sweet Berries
DIOR Diorlisse Abricot Smoothing Nail Polish
Korres Gel Effect Nail Colour 5 Candy Pink

SHARE