καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Instagram/ @yuliavelikanova
HEARTTHROB BOB

Το νέο καρέ είναι εμπνευσμένο από τις ρομαντικές κομεντί των 90s


Η αναβίωση των 90s ήρθε για να μείνει και απ’ ό,τι φαίνεται στο κομμάτι του hairstyle έχει εδραιωθεί.

Μετά το “mixie” haircut, ένα τολμηρό και sexy καρέ ήρθε για να μας εμπνεύσει για μία νέα αλλαγή στα μαλλιά.

Το heartthrob bob πήρε το όνομά του από τις απόλυτες μούσες της δεκαετίας του ’90 και τις διάσημες ηθοποιούς της εποχής που πρωταγωνιστούσαν στις γλυκανάλατες αλλά πολύ αγαπητές ρομαντικές κομεντί.  Είναι ένα gender-fluid hairstyle, με διακυμάνσεις στα μήκη στις άκρες των μαλλιών, το οποίο αναδεικνύεται όταν τα μαλλιά είναι ίσια.

Πηγαίνοντας πίσω μερικά χρόνια, η Κάμερον Ντίαζ, η Γουινόνα Ράιν, η Μεγκ Ράιν, η Ντρου Μπάριμορ και η Κόρτνεϊ Κοξ μας είχαν εντυπωσιάσει με το bob haircut και το κοντό, ίσιο φόρεμά της. Επιπλέον, άνδρες αστέρες του Hollywood όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Ματ Ντέιμον και ο Μπραντ Πιτείχαν τολμήσει ένα ανάλογο hairstyle, όπου το βασικό χαρακτηριστικό είναι οι μακριές μπροστινές τούφες. 

Αν θέλετε να είστε μπροστά στη μόδα και στα trends, το συγκεκριμένο hairstyle είναι must. Επικεντρωθείτε στις μπροστινές τούφες των μαλλιών και αφήστε τις να είναι όσο πιο μακριές γίνεται, να πέφτουν στο πρόσωπό σας.

Ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα καρέ, με καθαρές αιχμηρές γραμμές, όμως να έχει αρκετό μήκος για να μπορείτε να παίξετε. Το μήκος θα πρέπει να φτάνει στο πηγούνι ή πάνω από το ύψος του πηγουνιού. Τέλος όσο για το styling θα πρέπει να είναι ελάχιστο, καθόλου επιτηδευμένο και στιλιζαρισμένο.

SHARE