Ρουζ σε ροδαλή απόχρωση.
Photo: Instagram @gaalaparis
BLUSH IT!

Απαλά ρουζ που δίνουν όψη υγείας στην επιδερμίδα και θέλουμε να φοράμε όλη μέρα


Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια τεράστια στροφή στην ομορφιά, ως προς τη φυσικότητα.

Από τα έντονα κοψίματα, τις βαριές βάσεις, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα bold κραγιόν έχουμε περάσει στο makeup free, στο fresh ρουζ που χαρίζει όψη υγείας και στα lip balm που κυρίως ενυδατώνουν και προσφέρουν ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη.

Τίποτα δεν είναι επιτηδευμένο, τίποτα δεν είναι υπερβολικό, τίποτα δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά αλλά αντίθετα τα αναδεικνύει και τονίζει τα δυνατά μας σημεία.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει μία ανακατάταξη και στα καλλυντικά μας. Προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε ανελλιπώς πριν μερικά χρόνια, έχουν μπει για αυτό το διάστημα στο ντουλάπι και έχουν επιστρέψει τα πιο ενυδατικά και ελαφριά makeup προϊόντα.

Ανάμεσά τους και τα ρουζ. Δεν μένουμε μόνο στα αυστηρά κοψίματα που δημιουργούν έντονες γωνίες, δίνουμε χρώμα στο κέντρο των μήλων. Ρουζ σε αποχρώσεις του ροζ, του κοράλι εφαρμόζονται στο κέντρο των ζυγωματικών, ενώ χαμογελάμε για να δούμε που πρέπει να το τοποθετήσουμε και προσφέρουν όψη υγείας και λάμψης στο πρόσωπο.

Ρουζ με ματ υφή, με κρεμώδη υφή αλλά ακόμη και τα έντονα κραγιόν μας, σε απόχρωση του ροζ, του φούξια και του πορτοκαλί εφαρμόζονται στο κέντρο των μήλων, για να δώσουν χρώμα. Μία συνήθεια που βλέπαμε να κάνουν οι γιαγιάδες μας, δημιουργώντας εκείνα τα χρόνια ένα άψογο, μονοχρωματικό look επιστρέφει δυναμικά και το 2021 και κάνει τη δημιουργία του μακιγιάζ… παιχνιδάκι.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί επιλέξαμε αγαπημένα ρουζ που αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ μας και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο κέντρο των μήλων αλλά ακόμη και στο άνω κινητό βλέφαρο, για ένα monochromatic look.

Benefit GALifornia golden pink blush
MAC Mineralize Blush
Lancôme Blush Subtil - 351 Blushing Tresor
Laura Mercier Blush Colour Infusion - Pomegranate
Bobbi Brown blush

Η πετυχημένη makeup artist, Gucci Westman ολοκληρώνει πάντα το μακιγιάζ της με ρουζ, σε creamy υφή. Προτιμάει ρουζ που έχουν shimmer υφή, για να προσφέρει λάμψη στο πρόσωπό της.

Στα IGTV της μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα απαλά, γεμάτα χρώμα στα ζυγωματικά makeup look που δημιουργεί:

SHARE