Δύο γυναίκες μιλούν στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
ASH BROWN

Το απόλυτο χρώμα μαλλιών για το Φθινόπωρο -Ιδανικό για γυναίκες άνω των 40


Τα καστανά μαλλιά καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων: γι'αυτό τον λόγο, ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το στιλ, την ηλικία, το χρώμα της επιδερμίδας της.

Για το Φθινόπωρο του 2020, οι σκούρες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους, ενώ, υπάρχει μία συγκεκριμένη καστανή απόχρωση που αναβαθμίζει το hairstyle και ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες άνω των 40.

Αυτή η απόχρωση γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει κύρος.

Η Jenna Perry, διάσημη hair colorist των celebrities, όπως είναι η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski, αποκαλύπτει την απόχρωση των καστανών μαλλιών που είναι το απόλυτο hair trend της σεζόν.

O λόγος για το ash brown ή αλλιώς το καστανό που κρύβει μέσα του γκρι τόνους. Μία απόχρωση που, όπως αναφέρει η Jenna, ταιριάζει απόλυτα σε άτομα με δροσερή και φρέσκια επιδερμίδα.

Για να διατηρήσετε ζωντανό το χρώμα των μαλλιών σας και να μην υπάρξουν κίτρινοι ή άλλοι τόνοι, επενδύστε σε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Η συγκεκριμένη καστανή απόχρωση των μαλλιών μπορεί να γίνει σε όλα τα μαλλιά ή να γίνουν μόνο ανταύγειες. Αν δεν είστε σίγουρες για μία ριζική αλλαγή στο χρώμα σας, ξεκινήστε με ανταύγειες έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Αρκετές διάσημες, εδώ και χρόνια, έχουν επιλέξει το ash brown είτε ως το χρώμα των μαλλιών τους είτε ως ανταύγειες πάνω σε ένα πιο μουντό ή ζεστό καστανό. Επιλέξαμε κάποιες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, για να εμπνευστείτε.

Κρατήστε τη φωτογραφία που σας εμπνέει και απλά δείξτε την στον κομμωτή σας για να αντιγράψει το hairlook και να το προσαρμόσει στα δικά σας χαρακτηριστικά, στο δικό σας τόνο δέρματος.

Jessica Alba:Ariana Grande:Tyra Banks:

Lily-Rose Depp:SHARE