Πεντικιούρ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE COLOR TREND

Αυτό είναι το χρώμα στα βερνίκια νυχιών που θα κάνει θραύση την άνοιξη


Πριν μερικές ημέρες, την προσοχή μου στο instagram τράβηξε η Monique, η influencer που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων, για την αγάπη της στο πράσινο χρώμα.

Με μία τεράστια συλλογή από τσάντες και ρούχα του οίκου Louis Vuitton, η Monique σχεδόν σε καθημερινή βάση φροντίζει να δείχνει στους ακόλουθούς της ότι το πράσινο είναι ένα μοναδικό χρώμα και πώς το συνδυάζει.

Η Monique ήταν μόλις η αρχή. Μετά από αυτό το follow, το instagram feed γέμισε με στιλιστικές προτάσεις, όπου το πράσινο ήταν ο πρωταγωνιστής. Πράσινα outfits, πράσινα παπούτσια, πράσινα αξεσουάρ και κυρίως τσάντες, πράσινα κοσμήματα και τώρα πράσινα νύχια.

Προφανώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, το πράσινο είναι το χρώμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το 2023 και μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και στα manicure trends.

Είτε σας αρέσει το μονοχρωματικό manicure, το γαλλικό, τα σχέδια ή το shimmer στο βερνίκι σας, οι insta πράσινες προτάσεις θα σας πείσουν να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη απόχρωση στα νύχια σας, είτε στα νύχια των χεριών ή στα πόδια σας.

Συγκεντρώσαμε υλικό που θα σας εμπνεύσει και σίγουρα όσο ανοίγει ο καιρός θα πείτε ναι στην πράσινη εμμονή που πρωταγωνιστεί αυτή τη χρονιά!

Για όσους αγαπούν τη γεωμετρία:

Star nails:

Σκούρο πράσινο για τους λάτρεις των μονοχρωματικών manicure:

Το μοντέρνο γαλλικό:

Let it shine:

SHARE