μανικιούρ street style νύχια
Φωτογραφία: Shutterstock
MANICURE

Οι πιο στιλάτες Αμερικανίδες λατρεύουν αυτό το απλούστατο manicure trend


Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε ακόμα αρκετές, το γαλλικό μανικιούρ έχει επιστρέψει δυναμικά και τα τελευταία χρόνια έχουμε συναντήσει τις πιο ιδιαίτερες παραλλαγές του.

Στην Αμερική, ωστόσο, το γαλλικό διατηρεί το κλασικό στιλ του και αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι η απόλυτη manicure τάση

Η γραμμή είναι ολόλευκη στα άκρα των νυχιών και η βάση γίνεται σε απαλό nude χρώμα ή σε έντονο ροζ αλλά και γαλακτερό. Το συναντάμε σε νύχια κοντά, τετραγωνισμένα ή οβάλ, αλλά και στα stilettos -μία ιδιαίτερη τάση στο σχήμα νυχιών, που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα η Αμερική.

Ο κορυφαίος nail artist Tom Bachik, ο οποίος επιμελείται τα νύχια της Jennifer Lopez, της Selena Gomez αλλά και πολλών ακόμη διάσημων γυναικών της Αμερικής, λατρεύει το γαλλικό σχέδιο και το επιλέγει για τις περισσότερες celebrities και όχι μόνο.

Κανένα επιπλέον σχέδιο, καμία ιδιαιτερότητα στη γεωμετρία ή στις αποχρώσεις. Το κλασικό γαλλικό σε nude, ροζ ή γαλακτερή απόχρωση έχει επιστρέψει δυναμικά και -απ’ ό,τι βλέπουμε στα social media- όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και σε Ευρώπη.

Σίγουρα πρόκειται για μία classic and chic επιλογή, οπότε δεν έχουμε λόγο να αντισταθούμε σε αυτήν τη manicure πρόταση, αντιθέτως μπορούμε να την επιλέγουμε κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι χρώμα να διαλέξουμε. Με το γαλλικό, τα νύχια δείχνουν πάντα περιποιημένα!

SHARE