βαφή μαλλιών
Φωτογραφία: Instagram/ @anouchkagauthier
THE GOLDEN CARAMEL

«The Golden Caramel Highlights»: Το trend στις βαφές μαλλιών για το 2022 έχει ξετρελάνει τις stars


Όταν μιλάμε για τις τάσεις στο hairstyle, τίποτα δεν μας φαίνεται υπερβολικό.

Κάθε γυναίκα ανάλογα με την προσωπικότητά της, την ηλικία της, το χρώμα της επιδερμίδας της, σε συνεννόηση με τον κομμωτή της, μπορεί να προσαρμόσει την τάση στο δικό της στιλ.

Μία νέα σεζόν φέρνει νέες τάσεις και φρέσκους τρόπους για βαφές και ανάδειξη του hairstyle, γι' αυτό ανατρέξαμε σε κορυφαίους colorists για να ανακαλύψουμε τις κορυφαίες τάσεις για το 2022.

Οι τάσεις πάντα προσαρμόζονται στην εποχή οπό διανύουμε. «Αυτή η νέα χρονιά που έρχεται είναι η τέλεια στιγμή για να πειραματιστείτε με το χρώμα των μαλλιών» λέει η hair colorists Lorena Martinez του Maxine Salon στο Σικάγο, μιλώντας στο Allure, ενθαρρύνοντας όποιον σκέφτεται μια νέα απόχρωση να την τολμήσει. «Με τα χρόνια, τα έχουμε δει όλα και τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσουμε μια μοντέρνα πινελιά».

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας μόνοι στο σπίτι, αν είστε πραγματικά σίγουροι για τις ικανότητές σας, αλλά δεν θα το συνιστούσαμε -τουλάχιστον όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Μόλις είστε έτοιμοι για μια αλλαγή χρώματος μαλλιών, προτιμήστε μία από τις τάσεις που ακολουθούν και έχουν εγκριθεί από ειδικούς στο hairstyle για απόλυτα looks, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων.

Η απόλυτη τάση είναι οι golden caramel ανταύγειες. Μπορούν να γίνουν σε σκούρα βάση, μελαχρινή ή πιο ανοιχτή, καστανή. Οι ανταύγειες είναι σε ζεστό ξανθό και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας.

Μάλιστα, αρκετές διάσημες επιλέγουν golden caramel highlights και αποτελούν έμπνευση για να αντιγράψουμε το χρώμα τους...

Jennifer Aniston και Reese Witherspoon: Κάθε μία έχει διαφορετική βάση, η Jennifer πιο σκούρα και η Reese πιο ανοιχτή. Και στις δύο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Olivia Wilde: Με έμφαση στις μπροστινές τούφες, οι οποίες γίνονται πιο ανοιχτές, το αποτέλεσμα είναι sexy και εντυπωσιακό.

Beyonce: Σε αρκετά σκούρα βάση, ανταύγειες σε ελαφρώς πιο σκούρο ξανθό χρώμα.

Taylor Swift: Οι ανταύγειες πρέπει να γίνονται σε λεπτές τούφες, για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα.

SHARE