γυναίκα με τσάντα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
THE NEW RED

Αυτό το χρώμα αντικαθιστά το κόκκινο βερνίκι για το φθινόπωρο του 2022


Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα και μοναδικό βερνίκι που είναι διαχρονικό, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από ηλικία, τύπο, σχήμα και μήκος νυχιών, τότε αυτό είναι σίγουρα το κόκκινο.

Το κόκκινο βερνίκι είναι η πιο διαχρονική manicure επιλογή, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, από τότε που οι γυναίκες ξεκίνησαν να βάφουν τα νύχια τους.

Το κόκκινο βερνίκι δε χάνει ποτέ την αίγλη του και την κυριαρχία του στο μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ, απλά ανά σεζόν υπάρχουν μερικές προσθήκες. Υπάρχουν πάντα βερνίκια που αγγίζουν την κορυφή που κατέχει το κλασικό, κόκκινο χρώμα νυχιών.

Για το Φθινόπωρο του 2022, αυτή η προσθήκη είναι το σοκολατί χρώμα.

Το βερνίκι που τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να πρωταγωνιστεί παντού στα social media και η αιτία φυσικά είναι η απόλυτη influencer, Hailey Bieber

Το σοκολατί χρώμα, αυτό το φθινοπωρινό χρώμα βρίσκεται στην κορυφή των trends αλλά και των manicure προτιμήσεων για τη σεζόν που διανύουμε. 

Οι εναλλακτικές στην κλασική σοκολατί αποχρώσεις είναι πολλές, ενώ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα και με nail art.

Συγκεντρώσαμε προτάσεις που βρήκαμε στο instagram και σας τις προσθέτουμε παρακάτω για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το απόλυτο χρώμα της σεζόν.

H Lily James στα φετινά Emmys με σοκολατί νύχια.

Ο οίκος Chanel έχει τις δικές του σοκολατί προτάσεις για φέτος.

Το σοκολατί με γεωμετρικά σχέδια.

Το σοκολατί σε French manicure.

To σοκολατί σε ένα εναλλακτικό animal print.

SHARE