γυναίκα με καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: Sam Visions /@gauxmarmotte
THE BOY BOB

«The Boy Bob»: Αυτό το καρέ είναι το μεγαλύτερο hair trend του 2022


Αναζητάτε το καλύτερο, πιο πολυσυζητημένο κούρεμα του 2022 για τα μαλλιά σας; 

Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε το “Boy Bob”. Γιατί μπορεί τα μακριά μαλλιά να έχουν κάνει δυναμικό come back, ωστόσο ας το παραδεχτούμε, όλοι ξέρουμε ότι το bob κούρεμα είναι λίγο πολύ το κούρεμα της γενιάς μας. Είναι εμβληματικό, πανταχού παρόν και είναι τρομερά stylish και αριστοκρατικό!

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει διαφορετικές εκδοχές του, από το bob σε γραμμή Α μέχρι το Frenchie bob, το crop bob της δεκαετίας του '90, το tucked bob -τώρα είναι η σειρά του boy bob.

Σύμφωνα με τον πιο cool κομμωτή του L.A., Sal Salcedo - όπως αναφέρει το Βρετανικό Glamour - το boy bob είναι αυτό που θα μας απασχολήσει αυτή την χρονιά.

«Για το bob ή αλλιώς το καρέ μαλλί, οι κανόνες είναι ότι δεν υπάρχουν σχεδόν κανόνες. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πρέπει να είναι too much, υπερβολικό ή extreme. Ουσιαστικά το boy bob είναι μία ολοκληρωμένη εκδοχή του καρέ όπου η φυσική υφή μπορεί να δουλευτεί ελεύθερα. Φτάνει από το πηγούνι μέχρι το μήκος της κλείδας, τα φιλαρίσματα είναι ελάχιστα και διακριτικά, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να έχουν απαλή υφή και να μπορούν πιο εύκολα να δουλευτούν», εξηγεί ο Salcedo.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι η υφή του boy bob, είναι ότι πρέπει να μπορεί να αποκτά στιλ με ένα απλό στέγνωμα και να έχει την κίνηση.

Εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ζητήστε από τον κομμωτή σας το απόλυτο κούρεμα της εποχής, ενώ επιμείνετε σε ένα πιο ελεύθερο, μη επιτηδευμένο hairstyle για να έχετε το απόλυτο look!

Boy bob με αφέλειες:

Για όσες αγαπούν το κοντό μαλλί:

Ιδανικό και για όσες έχουν φυσικό σγουρό μαλλί:

Stylish & Sexy:

SHARE