Αριάνα Γκράντε
Φωτογραφία: Instagram/ @arianagrande
BRIDAL MAKEUP

Οι τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ που πρέπει να υιοθετήσετε αν παντρεύεστε φέτος


Απλότητα, κομψότητα, ανάδειξη φυσικών χαρακτηριστικών, τα τρία στοιχεία που ορίζουν το bridal makeup look του 2023.

Έχουμε επιστρέψει εδώ και καιρό στη φυσικότητα και κάθε χρονιά αυτό γίνεται όλο και πιο έντονο. Στόχος είναι να αναδείξουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να τονίσουμε τα πιο δυνατά.

Το ροζ είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί στις φετινές τάσεις του bridal makeup look. Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε ξανθές, όσο και σε μελαχρινές, καστανές.

Μονοχρωματικά looks με ροζ στο κινητό βλέφαρο, στα μήλα αλλά και στα χείλη, συνοδευόμενο από τη λάμψη ενός lip gloss είναι ίσως το στιλ που ορίζει τις φετινές bridal τάσεις.

Το pink monochromatic look της JLo και της Hailey Bieber από τη Mary Phillips, αποτελούν έμπνευση για κάθε bride to be.

Τα μάτια τονίζονται διακριτικά με τη βοήθεια ενός eyeliner ή με ένα μολύβι το οποίο δουλεύεται εσωτερικά στις ρίζες και είναι σβησμένο. Ένα τέτοιο look δένει άψογα με ένα nude κραγιόν ή και με ένα πιο pale σε κοραλί αποχρώσεις.

Το μολύβι μπαίνει στις ρίζες των βλεφάρων και σβήνεται με τη βοήθεια ενός πινέλου ή μίας μπατονέτας, δημιουργώντας ένα natural smokey look που είναι τρομερά εντυπωσιακό.

Το eyeliner θέλουμε να είναι όσο πιο λεπτό γίνεται και μένει κυρίως στο άνω κινητό βλέφαρο, δημιουργώντας cat eye look.

Εξίσου αγαπημένη, κλασική επιλογή, τα γήινα χρώματα. Από το ανοιχτό μπεζ που δημιουργεί το πιο φυσικό look μέχρι το πιο σκούρο καφέ που τονίζει τα μάτια μας, οι γήινες αποχρώσεις είναι οι πιο safe για να δημιουργήσουμε ένα natural look και να αναδείξουμε διακριτικά τα χαρακτηριστικά που θέλουμε.

Σημαντική λεπτομέρεια σε ένα natural look, το μολύβι χειλιών, το οποίο μπορεί να είναι ελαφρώς πιο σκούρο από το κραγιόν, για να τονίσει τα χείλη. Δείτε την πρόταση της Mary Phillips:

Οι λάμψεις παραμένουν, όμως είναι ακόμα πιο διακριτικές. Ελάχιστες έως εντελώς σβησμένες πρωταγωνιστούν στα κόκαλα των ζυγωματικών, στις κόγχες των ματιών αλλά και στο τόξο του έρωτα, στην καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος δηλαδή.

Να θυμάστε, θέλουμε οι λάμψεις να γράφουν κάτω από το φως, όχι να γυαλίζει όλο το πρόσωπο μας και να δείχνουμε σαν να είμαστε λιπαρές.

Επίσης, το bridal look εστιάζει και στα φρύδια, τα οποία όμως δεν θέλουμε τονισμένα, αλλά καλοχτενισμένα. Θέλουμε με μία διάφανη mascara να τα χτενίσουμε προς τα πάνω, να δημιουργήσουμε brow lift effect και να τα αφήσουμε στο φυσικό τους χρώμα, να μην επέμβουμε καθόλου.

SHARE