Σιένα Μίλερ
Σιένα Μίλερ/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
HAIR TREND

Το Bunny Blonde είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού φέτος την άνοιξη


To «bunny blonde» είναι το νέο it χρώμα μαλλιών της σεζόν, που αναμένεται να κάνει θραύση στο street style.

Πρόκειται για μια γλυκιά ξανθιά απόχρωση που έχει ήδη πάρει ένα μεγάλο «ναι» από πολλές celebrities για τα μαλλιά τους, όπως η Σιένα Μίλερ, η Πόπι Ντελεβίν και η Σοφία Ρίτσι. Το «Bunny blonde» είναι ένα φρέσκο, φωτεινό ξανθό, λέει η colorist Harriet Muldoon, από το κομμωτήριο Larry King Salon του Λονδίνου, η οποία επινόησε τη φράση.

Αν σας αρέσουν τα ξανθά μαλλιά, τότε αυτή η τάση είναι για εσάς -ειδικά εάν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας με την έλευση της άνοιξης.

Φωτογραφία: Splash/ideal images

Το Bunny Blonde είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού φέτος την άνοιξη

Την άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους.  Το νέο hair trend το οποίο θα υιοθετήσουν την άνοιξη όλα τα it girls ακούει στο όνομα «Bunny Blonde» και θα το βλέπουμε παντού στα streetstyle looks.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, το bunny blonde αναφέρεται στην απόχρωση του μαλακού χνουδιού ενός κουνελιού, το οποίο δεν είναι ποτέ μόνο μία απόχρωση. Το μυστικό για να διατηρήσετε αυτό το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σας είναι να πηγαίνετε στο κομμωτήριο κάθε 8 με 12 εβδομάδες.

Το «bunny blonde» είναι η πιο απολαυστική απόχρωση για όσες προτιμούν να έχουν ξανθά μαλλιά. Eίναι ένα φρέσκο και λαμπερό ξανθό και τέλειο για την εποχή και το Πάσχα που έρχεται.

Αυτή τη σεζόν το «bunny blonde» είναι η απόχρωση που ζητούν περισσότερο οι γυναίκες στα κομμωτήρια, θέλοντας να αντιγράψουν το στιλ της Σοφίας Ρίτσι και της Σιένα Μίλερ. Δείχνει luxurious αλλά και λαμπερό.

Ζητήστε από το κομμωτή σας να συνδυάσει ανταύγειες και balayage για να έχετε διάσταση στα μαλλιά σας.

SHARE