γυναίκα με φούστα
Φωτογραφία: Instagram/ @neginmirsalehi
CARAMEL BALAYAGE

Caramel Balayage, η απόχρωση που θα μονοπωλήσει τα hair trends


Κάθε χρόνο, οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, ωστόσο η επιθυμία για διατήρηση της φυσικής απόχρωσης των μαλλιών δεν χάνεται ποτέ.

Η τεχνική του balayage είναι μία ευρέως γνωστή τεχνική βαφής, ιδανική για όσες δεν θέλουν να ξεφύγουν από το φυσικό τους χρώμα και θέλουν τα μαλλιά τους να μοιάζουν σαν να τα έχει ανοίξει ο ήλιος.

Και ενώ πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι είναι μία τεχνική που επιλέγουμε κυρίως το καλοκαίρι, οι hair stylists επιβεβαιώνουν ότι κάνουν τεράστιο λάθος. Είναι μία βαφή ιδανική για ελαφρά ξανοίγματα των μαλλιών και για όσες επιθυμούν μικρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών τους.

Για το φθινόπωρο του 2021, το balayage είναι η απόλυτη τεχνική και η απόχρωση caramel, εύναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει. 

Πρόκειται ουσιαστικά για ανταύγειες σε ζεστό χρυσαφί τόνο και ταιριάζει απόλυτα σε σε ανοιχτό καφέ και σκούρες μελαχρινές βάσεις.

Το Caramel Balayage προσθέτει διάσταση και λάμψη, διατηρώντας παράλληλα το φυσικό χρώμα της ρίζας σας.

"Οι πιο ανοιχτές βάσεις θα φωτιστούν εύκολα, ενώ οι πιο σκούρες βάσεις μπορεί να έχουν πιο σκοτεινό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, είναι θέμα συνεργασίας με τον hair stylist σας για να επιλέξετε την επιθυμητή απόχρωση καραμέλας ανάλογα με τη βάση στην οποία έχει να δουλέψει”, αναφέρει η Amanda Tua, Founder & Creative Director στο hair salon, Amanda Tua Hair 

Προσθέτει ακόμη ότι είναι σημαντικό οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους, να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, αλλά να μην αμελούν και τις θεραπείες στο κομμωτήριο, για χρώμα φρέσκο ​​και άκρες ενυδατωμένες και μεταξένιες.

Ακολουθούν insta φωτογραφίες για να εμπνευστείτε και να πάρετε μία ιδέα για την απόλυτη απόχρωση μαλλιών της σεζόν. Κρατήστε αυτή που ξεχωρίζετε και συζητήστε με τον κομμωτή σας, αν αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς:

Με σκούρα βάση:

Caramel αποχρώσεις σε καστανή βάση:

Όσο πιο λεπτές τούφες δουλέψει ο κομμωτής σας, τόσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Κάνετε πιο έντονα ανοίγματα στις μπροστινές σας τούφες κυρίως.

Μία επιλογή ιδανική και για κορίτσια μικρότερης ηλικίας, που κάνουν την πρώτη απόπειρα να βάψουν τα μαλλιά τους.

Ένα χρώμα που θυμίζει καλοκαίρι, όμως είναι τόσο sexy και το φθινόπωρο.

SHARE