Αμάλ Αλαμουντίν
Αμάλ Αλαμουντίν/Φωτογραφία: dimitrishair/instagram
HAIR TREND

Caramel macchiato: Το χρώμα μαλλιών της Αμάλ Kλούνεϊ θα το λατρέψουν οι καστανές τον χειμώνα


H Aμάλ Κλούνεϊ αφέθηκε στα χέρια του ταλαντούχου Δημήτρη Γιαννέτου και το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι ιδανικό για τον χειμώνα.

Η λαμπερή και πάντα καλοντυμένη σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει επιλέξει τον hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο για να της επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Πρόσφατα είδαμε φωτογραφίες της στο προφίλ του στο Instagram, όπου φοράει φούξια twin set και τα μαλλιά της είναι ελαφριά κυματιστά.

«Caramel macchiato για την κυρία Κλούνεϊ» σημείωσε ο Δημήτρης Γιαννέτος στη λεζάντα του ποστ, και πρόκειται για ένα hair trend το οποίο θα λατρέψουν όσες έχουν καστανά μαλλιά.

Το «Caramel macchiato» είναι ένα καστανό χρώμα με ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας που αποτελούν ένα από τα it χρώματα μαλλιών της σεζόν. Αυτά τα καστανά μαλλιά ταιριάζουν και σε γυναίκες με πιο σκούρα βάση καθώς δίνουν φως. Oι ανταύγειες αναμειγνύονται με τα καστανά μαλλιά και χαρίζουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, σχεδόν sun-kissed.

Caramel macchiato: Το χρώμα μαλλιών της Αμάλ Kλούνεϊ θα το λατρέψουν οι καστανές τον χειμώνα

Η Αμάλ Κλόυνεϊ έχει καταφέρει να βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο πολυτελές ντύσιμο και τη διαχρονική αισθητική, επιλέγοντας για τις εμφανίσεις της τον διάσημο hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο, για να της επιμελείται το μακιγιάζ και τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά της.

Aυτή τη φορά το χρώμα των μαλλιών της μάς τράβηξε την προσοχή και είναι η απόλυτη έμπνευση για όσες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους για τις γιορτές.

Φωτογραφία: dimitrishair/instagram

Το φωτεινό καστανό είναι ένα από τα χρώματα που πρωταγωνιστεί φέτος τον χειμώνα στα μαλλιά. Ένα πλούσιο και ζεστό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. 

Φωτογραφία: dimitrishair/instagram
SHARE