κούρεμα
Φωτογραφία: Instagram/ @melisayanik
THE MIXIE CUT

To cool μήκος στα μαλλιά που έχουν αγαπήσει τα London girls -Edgy και πολύ στιλάτο


To 2022 είναι η χρονιά με τις πιο cool τάσεις στο hairstyle

Μπορεί τον περασμένο χειμώνα τα μακριά μαλλιά να έκαναν δυνατό come back, όμως από την άνοιξη, το κοντό μήκος έχει μπει και αυτό δυναμικά στην κορυφή των τάσεων.

Οι περισσότεροι επιλέγουμε το μήκος των μαλλιών μας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας -αλλά και τον χρόνο που θέλουμε να αφιερώνουμε στη φροντίδα τους.

Για το καλοκαίρι, θέλουμε το κούρεμα να είναι ανάλαφρο, να έχει κίνηση και να μπορούμε να το φτιάχνουμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η τάση για το απόλυτο κούρεμα της σεζόν έρχεται από το Λονδίνο και ονομάζεται «mixie». Είναι κάτι ανάμεσα στο mullet και το pixie haircut. Τo underground cool-girl cut, έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές στο Λονδίνο και μάλιστα έχει ήδη γίνει viral στο TikTok.

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό κούρεμα, το οποίο ταιριάζει σε συγκεκριμένο στιλ. Δεν απαιτεί ιδιαίτερο hairstyle και μπορεί να συνδυαστεί με έντονο μακιγιάζ -τονισμένα χείλη ή μάτια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διάσημη ηθοποιός και Shiseido ambassador Ursula Corbero είναι από τις πρώτες που τόλμησαν το «mixie» haircut τον περασμένο χειμώνα. Η ίδια υποστηρίζει άψογα αυτό το hairstyle, ενώ το συνδυάζει πάντα με το κατάλληλο μακιγιάζ.

SHARE