Οι στέκες του Fendi
Κάτι αλλάζει στα headbands/Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
THE FENDI HEADBAND

Το catwalk του οίκου Fendi αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι τώρα στα headbands -Φόρεσέ τα αλλιώς


Ένα από τα must-have αξεσουάρ της περασμένης σεζόν είναι τα headbands. Ή στην πιο σύνθετη και luxury μορφή τους οι στέκες.

Τα συναντήσαμε σε διάφορες version από λεπτές κορδέλες δεμένες με φιόγκους, μέχρι μεγάλες, υφασμάτινες στέκες, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μαλλιών κάλυπτε σχεδόν όλα τα γούστα.

Αξίζει να αναφερθούμε στην αγαπημένη σειρά "Gossip Girl", όπου η Blair Waldorf μας χάρισε άπειρα looks και μας έδειξε προτάσεις πώς να συνδυάσουμε το headband με το υπόλοιπο look μας και το αποτέλεσμα να είναι super stylish.

Και ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα τοποθετούσαμε την κορδέλα και τη στέκα στις μπροστινές τούφες των μαλλιών μας, το τελευταίο catwalk του οίκου Fendi ήρθε να αλλάξει τις τάσεις και να υιοθετήσει το δικό του hairlook, το οποίο είναι super cool.

https://www.instagram.com/p/B8_FDxZKdAk/

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, στο fashion show του οίκου Fendi, διάσημα μοντέλα όπως οι Gigi και Bella Hadid, Kaia Gerber περπάτησαν στο catwalk και εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες, το βλέμμα μας μαγνήτισαν οι δερμάτινες και μεταξωτές στέκες, τις οποίες φορούσαν στο πίσω μέρος των μαλλιών τους και κάτω από τους περίτεχνους κότσους.

https://www.instagram.com/p/B88i80RKhVR/
https://www.instagram.com/p/B883GwZKVlU/
https://www.instagram.com/p/B89BFPFq5jV/

Τα Ava Gard looks, με τις έντονες feminine επιρροές της δεκαετίας του 40' συνδυάστηκαν άψογα με το συγκεκριμένο hairstyle και με τις στέκες που εφαρμόστηκαν στο πίσω μέρος των μαλλιών. Ένα τόσο ασυνήθιστο hairlook από τον οίκο Fendi, ανυπομονούμε να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας.

SHARE