γυναίκα με φόρεμα Zara
Φωτογραφία: Zara
CLEAN GIRL NAIL TREND

«Clean Girl» nail trend, η τάση στα νύχια που θα μας απασχολήσει το φθινόπωρο


Το 2023 είναι ακόμη μία χρονιά που η φυσικότητα πρωταγωνιστεί τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα νύχια.

Θέλουμε τα άκρα μας περιποιημένα, χωρίς πετσάκια, ιδανικά σε κοντό σχήμα και καθαρά. Να γυαλίζουν, να είναι βαμμένα σε καθαρή απόχρωση που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματος.

Είναι το nail trend που επικρατεί και σε αγαπημένες διάσημες όπως η Jennifer Aniston, η Simone Ashley και η Hailey Bieber, και πραγματικά είναι μία τάση που χαρίζει classy style.

To “clean girl” nail style δε σημαίνει ότι αφήνουμε τα νύχια μας απεριποίητα, αντιθέτως χρειάζονται έξτρα περιποίηση.

Χρησιμοποιήστε ενυδατικά έλαια (συμβουλή: τα balm για τα χείλη είναι ιδανικά για να ενυδατώσουν και τα ξηρά πετσάκια), θρεπτικές λοσιόν χεριών και καθημερινό απαλό τρίψιμο για να κρατήσετε μακριά το ξηρό δέρμα και τις κουρασμένες άκρες της επιδερμίδας. Όταν επιλέγετε την απόχρωση, θα έχετε στο νου μια πιο καθαρή εμφάνιση που ταιριάζει και με τον τόνο του δέρματός σας. Αν έχετε ψυχρούς ή ροζ τόνους, προτιμήστε τις nude-ροζ αποχρώσεις. Εάν έχετε ζεστούς ή κίτρινους τόνους, είναι ασφαλές να επιλέξετε ένα πιο καφέ ή πορτοκαλί nude.

Οι insta προτάσεις που ακολουθούν θα σας εμπνεύσουν να υιοθετήσετε την πιο chic and classy manicure τάση που επικρατεί για μία ακόμη χρονιά.

Τα νύχια είναι καθαρά και περιποιημένα.

Η λάμψη αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό.

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί των περιποιμένων άκρων.

Το ιδανικό μήκος είναι κοντό.

Μια τάση που ακολουθούν και οι celebrities.

Καθαρές, απαλές αποχρώσεις.

Αποχρώσεις με royal χαρακτήρα.

SHARE