η Νικόλ Κίντμαν με λευκό φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
JELLYFISH CUT

Το κούρεμα της Νικόλ Κίντμαν είναι το πιο αμφιλεγόμενο trend της σεζόν


Αν περάσατε έστω και λίγα λεπτά «σκρολάροντας» στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, τότε σίγουρα θα είδατε τις φωτογραφίες της Nicole Kidman για το Perfect Magazine. 

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Kidman ήταν αμέτρητα -πολλοί στάθηκαν στο γυμνασμένο σώμα της, αλλά και στα ρούχα που φοράει. Οι φανατικοί της ομορφιάς, ωστόσο, πρόσεξαν, το αμφιλεγόμενο κούρεμά της Nicole Kidman, το οποίο είναι γνωστό ως jellyfish hair.

Τι είναι το jellyfish hair;

Αν δεν έχετε ξανακούσει για το jellyfish hair, ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι αποτελεί ένα από τα πια διάσημα κουρέματα του TikTok, που περιλαμβάνει τολμηρές, έντονες στρώσεις -ή αλλιώς, layers. Το στιλ μιμείται το σχήμα μιας μέδουσας (από όπου παίρνει και το όνομά του) και χρίζεται σε δύο επίπεδα. Το εξωτερικό μιμείται το σχήμα ενός κοντού καρέ, ενώ το εσωτερικό μπορεί να κοπεί ανάλογα ανάλογα το δικό σας γούστο -είτε πιο μακρύ είτε πιο κοντό.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες τάσεις, το jellyfish cut είναι αρκετά αμφιλεγόμενο -οπότε είτε το αγαπάς είτε το μισείς.

Σε κάθε περίπτωση το jellyfish cut ανήκει σε αυτό που λέμε high-fashion style και αποτελεί ένα hairlook που υιοθετείται σε catwalks διάσημων σχεδιαστών και editorial μόδας.

Αν θέλετε ένα ανάλογο hairstyle όπως αυτό της Kidman -η οποία βέβαια φορούσε περούκα-, τότε ο κομμωτής θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τα έντονα κοψίματα. Χωρίστε τα μαλλιά στα δύο και ουσιαστικά συνδυάστε ένα κλασικό καρέ απ' έξω και μακριές, επιμελώς ατημέλητες άκρες από μέσα, ώστε να έχετε ένα στιλάτο jellyfish cut.

Αν θέλετε να το τολμήσετε, φυσικά!

SHARE