fbpx Τwo-toned hair: Το trend στα μαλλιά που διχάζει και δημιουργεί το πιο τολμηρό hairlook | BOVARY
Two toned hair
Street Style/Photo:Shutterstock
SHARE
TWO TONED HAIR

Τwo-toned hair: Το trend στα μαλλιά που διχάζει και δημιουργεί το πιο τολμηρό hairlook


Για πολλές γυναίκες, τα μαλλιά είναι ένα πεδίο πειραματισμού: μήκος, χρώμα ή στιλ χτενίσματος αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τις ανανεώνουν.

Tα social media πλέον αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις πηγή έμπνευσης. Εκεί ανακαλύπτουμε κάποια από τα trends, αλλά και πρωτότυπες προτάσεις, οι οποίες απευθύνονται σε γυναίκες που αναζητούν το κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή τους

Ένα από αυτά, είναι και το hairtrend που μονοπωλεί το Ιnstagram, το τελευταίο διάστημα: μία πρόταση για βαφή μαλλιών που σίγουρα διαφέρει από αυτές που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Τι θα λέγατε λοιπόν για «δίχρωμα μαλλιά»; Πώς θα σας φαινόταν αν κάνατε χωρίστρα στη μέση και η κάθε πλευρά είχε διαφορετικό χρώμα;

Από τη μία ξανθά, από την άλλη καστανά ή από τη μία μαύρα και από την άλλη ροζ;

Στο Instagram τα «two-toned» hairlooks έρχονται σε διάφορες παραλλαγές (εκτός από τη χωρίστρα στη μέση). Στο pixie hairstyle, οι άκρες είναι διαφορετικές από τις ρίζες, ενώ, σε bob κούρεμα είδαμε το χρώμα να αλλάζει ανά μεγάλες τούφες.

Αν θέλετε κάτι ανατρεπτικό στo χρώμα των μαλλιών σας, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και αντλήστε έμπνευση, για την επόμενη, μεγάλη αλλαγή στο hairstyle σας.

Είναι σίγουρο ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

SHARE