γυναίκα νύχια
Nail trend alert! /Φωτογραφία: Shutterstock
NAIL CHRISTMAS TREND

Φέτος, η χριστουγεννιάτικη τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από την πανδημία


Το μανικιούρ είναι όπλο στα χέρια μιας γυναίκας. Χαρίζει κομψότητα και φινέτσα, ενώ αποτελεί την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά στις εμφανίσεις της.

Συνήθως επιλέγουμε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν με την επιδερμίδα μας, τα μαλλιά και κυρίως με τα ρούχα μας.

Όταν θέλουμε, για παράδειγμα, να κάνουμε μια σούπερ κομψή εμφάνιση, επιλέγουμε το μανικιούρ μας να είναι matchy matchy με τα κομμάτια που θα φορέσουμε.

Από ό,τι φαίνεται, αυτό ισχύει πλέον και για τις μάσκες, που έχουν γίνει αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας.

Μάσκες πλέον μπορούμε να βρούμε πολλές και διάφορες, σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μιας και δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, τις έχουμε εντάξει στην στιλιστική μας ρουτίνα σετάροντάς τις με το ντύσιμό μας.

Όπως διαβάζουμε στο Allure, ένα νέο, hot tend στα νύχια ήρθε για να φέρει λίγη λάμψη και χρώμα στις φετινές, διαφορετικές γιορτές.

Η νέα τάση στο μανικιούρ, που κάνει θραύση ενόψει Χριστουγέννων, λοιπόν, είναι το ματσάρισμα ανάμεσα στα σχέδια των νυχιών και τη μάσκα! Κι όμως!

Τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια είναι πάντα must κατά την εορταστική περίοδο, αλλά φέτος πρόκειται να τα συνδυάσεις με τη μάσκα που φοράς και όχι με τα ρούχα σου.

Η nail artist από την Αργεντινή, Maria Castro Ferreya, δημιούργησε ένα nail look με mini κρυστάλλους που συμπλήρωναν τη sparkly μάσκα της. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο για τα Χριστούγεννα, festive και glittery.

Άλλες προτάσεις περιλαμβάνουν glam αστέρια στα νύχια και στη μάσκα, που είναι κατεξοχήν εορταστικό σχέδιο.

Εκτός, από εορταστικά σχέδια όμως, μπορείς να παραμείνεις σε co-ord χρώμα και μοτίβο.

SHARE