Έλσα Χοσκ
Έλσα Χοσκ/ Φωτογραφία: AP Images
Αντίο μαύρη μάσκαρα

Αντίο μαύρη μάσκαρα -Αυτό είναι το χρώμα που επιστρέφει από τα '90s και κάνει θραύση φέτος


Δεν υπάρχει τάση ομορφιάς από τα '90s που να μην έχει αναστηθεί από το TikTok.

Το τελευταίο '90s come back, ωστόσο, είναι αρκετά εντυπωσιακό και μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που το βλέπουμε να επιστρέφει.

Ο λόγος για την καφέ mascara. Κι όμως, με το hashtag #brownmascara να έχει πλέον ξεπεράσει τις 26 εκατομμύρια προβολές, είναι δεδομένο-επιβεβαιωμένο ότι οι βλεφαρίδες σε σοκολατί απόχρωση επιστρέφουν. Μάλιστα την τάση αυτή τροφοδοτούν περαιτέρω τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν.

Ο οίκος Byredo και η makeup artist Lucia Pica σε κάθε νέο look προτείνουν καφέ mascara:

Καφέ mascara και από την Charlotte Tilbury σε μία καμπάνια που εκπροσώπησε η Twiggy:

Too Faced, Better Than Sex Chocolate Mascara:

Από την Charlotte Tilbury που κυκλοφόρησε μια νέα καφέ απόχρωση της Pillow Talk Push Up Lashes Mascara της στα τέλη του περασμένου έτους, μέχρι την Too Faced αλλά και την Byredo, τα νέα λανσαρίσματα είναι ήδη στα καταστήματα αλλά και online και φυσικά θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα.

Χωρίς να είναι dramatic, αναδεικνύει το βλέμμα αλλά και το χρώμα των ματιών. Στα TikTok video των influencer, τα οποία έχουν γίνει viral και έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, έχουμε ένα mini how to για εφαρμογή mascara, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

@minazibayi This should be viral we all have to know about this 🥹😍😭 #brownmascara #mascarahacks #mascarareview #bestmascara #charlottetilbury #viralmascara ♬ son original - ☆

Makeup Tip: Πείτε ναι σε ένα μονοχρωματικό makeup look. Επιλέξτε την καφέ, γήινη σκιά που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε με καφέ μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων. Δώστε ένταση στις βλεφαρίδες με καφέ mascara και δημιουργήστε γωνίες με ένα bronzer. Τέλος με ένα διάφανο gloss ή ένα κραγιόν σε φυσική απόχρωση ολοκληρώστε το look!

SHARE