Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου/Φωτογραφία: ilianapapageorgiou/instagram
ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ

Το αναπάντεχο χρώμα στα νύχια που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities φέτος την άνοιξη


Με μια ματιά στο Instagram, εντοπίσαμε ένα απρόσμενο χρώμα στα νύχια που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities.

Την άνοιξη τα παστέλ χρώματα έρχονται στο προσκήνιο, αφήνοντας πίσω τους τα σκούρα χρώματα. Ή μήπως όχι; Πάντως οι Ελληνίδες celebrities πάνε κόντρα σε αυτόν τον άγραφο κανόνα και επιλέγουν για φέτος την άνοιξη το μαύρο χρώμα στα νύχια τους.

Συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν τo nude μανικιούρ για τους ανοιξιάτικους μήνες που είναι αξεπέραστο. Η επόμενη επιλογή είναι το γαλλικό μανικιούρ και στη συνέχεια τα ρομαντικά παστέλ χρώματα. Φέτος όμως οι Ελληνίδες celebrities προτιμούν το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ τους, το οποίο ταιριάζει περισσότερα σε κοντά νύχια.

Το απρόσμενο χρώμα στα νύχια που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities φέτος την άνοιξη

Στο Ιnstagram υπάρχουν πολλές προτάσεις που μας εμπνέουν για το επόμενο μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ. Τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον μας κέρδισαν οι Ελληνίδες celebrities, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κατερίνα Καραβάτου και άλλες πολλές που έχουν επιλέξει το μαύρο χρώμα στα νύχια τους.

Το μαύρο βερνίκι, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει και φέτος στις top επιλογές των γυναικών, ακόμα και την άνοιξη. Άλλωστε λίγα χρώματα μπορούν να κάνουν μια statement εμφάνιση με τον τρόπο που μπορούν τα μαύρα νύχια.

SHARE