Dior Fall 2021 Makeup Look
Dior Fall 2021 Makeup Look
FALL 2021

Η φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου Dior μας πλημμυρίζει χρώματα και υφές


Αισθάνομαι σαν να γίνεται ένα restart αυτό το φθινόπωρο. Μετά από δύο δύσκολες χρονιές πανδημίας, τα πάντα αλλάζουν στον τομέα της ομορφιάς, αλλά και της μόδας.

Στο κομμάτι του μακιγιάζ, το χρώμα επιστρέφει και οι υφές που παρατηρεί κανείς σε ένα makeup look είναι περισσότερες από ποτέ.

Η φυσικότητα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια παραμένει, αλλά περιορίζεται στο κομμάτι της βάσης. Εκεί δεν θέλουμε βαριά προϊόντα, τρομερά καλυπτικά foundations και υπερβολές. Θέλουμε ενυδάτωση, θέλουμε φυσικότητα και ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου μας -όχι αλλοίωση. Το extravagant στοιχείο μεταφέρεται στο χρώμα!

Ο οίκος Dior προτείνει το ιδανικό Fall 2021 makeup look

Ένα look γεμάτο χρώμα και υφές. Από το έντονο πορτοκαλί, το λαμπερό πράσινο, το μουντό μωβ με shimmer υφή και το χρώμα του πούρου, βλέπουμε μία πανδαισία χρωμάτων, να πρωταγωνιστεί στο άνω κινητό βλέφαρο, στα χείλη αλλά ακόμα και στα νύχια.

Ο οίκος μας καλεί να μετατραπούμε σε φτερωτές θεές. Συνδυάζοντας τις κατάλληλες σκιές και τα μολύβια ματιών, δίνουμε ένταση στο άνω κινητό βλέφαρο και στο βλέμμα μας.

Ακολουθούν τα χείλη. Μουντές αποχρώσεις, που θυμίζουν ξεκάθαρα τη διάθεση της εποχής, αλλά και ένα ανοιχτό πορτοκαλί, που -όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα άρθρα- είναι το νέο κόκκινο, έρχονται να ορίσουν την σφραγίδα στο υπέροχο Dior Makeup Look.

Τέλος, στο χρώμα του μανικιούρ ανοίγουμε τα φτερά μας. Συλλεκτικά βερνίκια αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της συλλογής με τις περλέ, δίχρωμες αποχρώσεις του. Σχεδιασμένα να συμπληρώνουν τις ιριδίζουσες λάμψεις των κραγιόν και των σκιών, αυτή η σειρά παρουσιάζει την απόχρωση Wild Wings, ένα μελιτζανί χρώμα (συνδυασμός πράσινου και κίτρινου), την Early Bird, ένα πλατινέ με ρόδινους τόνους και τη Night Bird, που ντύνει τα νύχια με ένα αινιγματικό πράσινο χρυσό.

SHARE