τάσεις μανικιούρ
Φωτογραφία: Shutterstock
MANICURE

Οι τάσεις στο μανικιούρ της επόμενης σεζόν -Γεωμετρία, λουλούδια και χρώμα


Προετοιμαζόμαστε για τα φθινοπωρινά trends και ανάμεσα σε αυτά που παρακολουθούμε είναι και οι τάσεις στο μανικιούρ.

Τα περιποιημένα άκρα αποτελούν βασικό κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης, γι' αυτό φροντίζουμε να κάνουμε μανικιούρ και πεντικιούρ όλο το χρόνο.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από ένα απλό, μονοχρωματικό μανικιούρ, τα σχέδια έχουν επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία δύο χρόνια και στα social media υπάρχουν πολλές προτάσεις να εμπνευστείτε.

Από το ανάποδο γαλλικό και τα dots, μέχρι τις διακριτικές μαργαρίτες και το checked manicure, μία περιήγηση στα accounts κορυφαίων nail experts θα σας γεμίσει ιδέες.

Καθώς παρακολουθούμε στενά τα nail trends και δηλώνουμε μεγάλοι fans της Betina R. Goldstein, nail artist του οίκου Chanel, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα ακόμη trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας την επόμενη σεζόν.

Ένα nail art στο οποίο πρωταγωνιστεί η γεωμετρία και αναμφισβήτητα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Είναι το μανικιούρ που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε δυναμικά την επόμενη σεζόν, υιοθετώντας τις πιο δυνατές, must τάσεις.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε είναι το χρώμα που προτιμάστε ή να επιλέξετε ένα multi color mani:

Αν η γεωμετρία δεν ταιριάζει στο στιλ σας, σχέδια σε πιο αφηρημένο στιλ που μοιάζουν με σύγχρονο πίνακα ζωγραφικής είναι μία ακόμη δυνατή πρόταση:

Με επιρροές από τα 70s, μαργαρίτες σε κόκκινη βάση:

Ένα ακόμη checked mani σε υπέροχες αποχρώσεις:

Για το τέλος μία ακόμη εξαιρετική πρόταση, διάφανη βάση και μάτια σε διάφορα σχήματα:

SHARE