Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Photo: Instagram @ilianapapageorgiou
MULTI-COLOR NAILS

Το πολύχρωμο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η έμπνευση που θες για τις γιορτές


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, που δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Το χαλαρό και μοντέρνο στιλ της αποτελεί πηγή έμπνευσης πολλών γυναικών, ενώ πάντα προσέχει ιδιαίτερα και το beauty look της.

Διαθέτει μακριά μαλλιά, τα οποία συνηθίζει να κάνει σπαστά, χωρίς να λέει όχι και στα ίσια, ενώ τονίζει διακριτικά τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Με άλλα λόγια, η Ηλιάνα αποφεύγει τις υπερβολές, οι οποίες άλλωστε είναι περιττές για την ίδια.

Ένα από τα στοιχεία που παρατηρήσαμε στις τελευταίες της εμφανίσεις και συγκεκριμένα στα posts που δημοσίευσε στο Instagram, είναι το μανικιούρ της. Η ίδια λατρεύει τα μακριά, οβάλ νύχια, ενώ πειραματίζεται πάντα και στις αποχρώσεις και τα σχέδια.

Έχει πάντα περιποιημένα άκρα, ενώ παρατηρούμε ότι είναι τολμηρή στις αποχρώσεις που επιλέγει. Μάλιστα, η ίδια τόλμησε το multi-color manicure, ένα μανικιούρ που θέλει κάθε νύχι να είναι βαμμένο διαφορετικό χρώμα.

Με ιδιαίτερη προτίμηση στα χειμωνιάτικα χρώματα, η Ηλιάνα έβαψε κάθε νύχι της σε διαφορετικό χρώμα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως μοντέρνο και εναλλακτικό και μας έδωσε άφθονη έμπνευση για τα μανικιούρ των γιορτών!

SHARE