Το τολμηρό makeup look που είδαμε στο Miu Miu catwalk.
Το νέο trend/ Φωτογραφία: AP Images
COLOR YOUR EYELINER

Color your Eyeliner: Η νέα makeup πρόταση που αναδεικνύει το eyeliner και το σχήμα των ματιών


Είναι το προϊόν που αναδεικνύει το σχήμα των ματιών: σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί ακόμα και να το «αλλάξει».

Όταν, για παράδειγμα, η γραμμή του eyeliner ξεκινάει από τη μέση του κινητού βλεφάρου και το πάχος της αυξάνεται καθώς πηγαίνει προς την εξωτερική γωνία, το μάτι γίνεται πιο γατίσιο, γι' αυτό έχουμε και το αποτέλεσμα του cat-eye look.

Με μια μικρή περιήγηση στους Instagram λογαριασμούς διάσημων makeup artists, θα ανακαλύψουμε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να εφαρμόζουμε και να δουλεύουμε το eyeliner στο μάτι μας.

Οι τάσεις της επόμενης σεζόν έρχονται να προσθέσουν ένα ακόμη makeup look. Ένα look με επιρροές από τη δεκαετία του 70', θα λέγαμε, αφού χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/B9fDwdnn4ur/

Το eyeliner εφαρμόζεται στο άνω κινητό βλέφαρο και η γραμμή ξεκινάει λεπτή, στις ρίζες των βλεφάρων στις εσωτερικές γωνίες και αυξάνεται καθώς πηγαίνουμε στην εξωτερική γωνία. Ανάλογα με το γούστο και το στιλ μας, προεκτείνουμε τη γραμμή μέχρι εκεί που θέλουμε. To άνω κινητό βλέφαρο τονίζεται με σκιές σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο, μπλε, πράσινο.

Η Bella Hadid ήταν το μοντέλο που πραγματικά ανέδειξε το συγκεκριμένο makeup look:

https://www.instagram.com/p/B9Z_f1UgxEK/

Ένα look που αναδεικνύει τη μαύρη γραμμή του eyeliner, ενώ διαγράφει πλήρως το σχήμα των ματιών.

https://www.instagram.com/p/B9XcNQCncsx/

Μοντέρνο, ιδιαίτερο, με 70's διάθεση, σίγουρα για γυναίκες που θέλουν να τολμούν και να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους!

SHARE