Η ανδρική συλλογή ρούχων, Christian Dior για το καλοκαίρι του 2020
Dior Catwalk 2020/Credit: SplashNews.com
CHRISTIAN DIOR MENSWEAR 2020

Η νέα τάση στο μακιγιάζ έρχεται από το ανδρικό catwalk του οίκου Christian Dior


Η ανδρική συλλογή του οίκου Christian Dior για το καλοκαίρι του 2020, είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή ακόμα και από κάθε γυναικεία, που έχουμε δει στα φετινά catwalks.

O σχεδιαστής, Kim Jones, έπαιξε με την έννοια του χρόνου, γι αυτό στα ρούχα πρωταγωνιστούσαν τα μοτίβα από το παρελθόν, ενώ είδαμε μία νέα προσέγγιση στο tailoring.

Στην παλέτα χρωμάτων πρωταγωνίστησε το έντονο νέον και οι τροπικές αποχρώσεις που επεκτάθηκαν από τα ρούχα μέχρι τα καπέλα.

Όλο το catwalk αλλά και έξω από το κτίριο στο νέο συγκρότημα του Μουσείου Rubellστην γειτονιά Allapattah της πόλης, δυτικά του Wynwood, ήταν με πινελιές γκράφιτι σε αποχρώσεις του κίτρινου, πράσινου και μπλε ηλεκτρίκ.

O Creative and Image Director στο μακιγιάζ, Peter Philips, περιέγραψε τη συλλογή ως "cyber surfer who does graffiti."

«Είναι ένα στιλ Blade Runner» είπε ο Philips στο backstage.

https://www.instagram.com/p/B5x0qhDJCwm/

Στα δεκατρία αντρικά μοντέλα είδαμε μία έντονη γραμμή -σε neon αποχρώσεις, κίτρινο, πράσινο- στα μάτια τους, κοντά στις ρίζες των βλεφάρων τους, ενώ σε κάποια μοντέλα κάλυπτε όλο το κινητό βλέφαρο. Αυτή η makeup λεπτομέρεια ήταν μια πινελιά που με δυσκολία μπορούσε κανείς να δει, καθώς ήταν κρυμμένη ακριβώς κάτω από το χείλος των καπέλων που σχεδιάστηκαν από τον Stephen Jones. Το μακιγιάζ έμοιαζε σαν ο ήλιος να ρίχνει μία σκιά στα πρόσωπα των μοντέλων.

https://www.instagram.com/p/B5041OtoA4E/

Τα υπόλοιπα μοντέλα είχαν το πιο καθαρό makeup που χαρακτηρίζει τον οίκο. Η επιδερμίδα είχε την τέλεια απόχρωση, την ιδανική υφή, καθώς δουλεύτηκε με το primer και το foundation Face & Body Dior Backstage. Τονίστηκαν τα φρύδια τους με το Diorshow Brow Styler και το Pump 'N' Brow και το τελευταίο βήμα ήταν ένα στρώμα του Dior Lip Maximizer, ένα ενυδατικό και γεμάτο lip balm.

https://www.instagram.com/p/B50GMz2qV3o/

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι τα neon χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στο μακιγιάζ την επόμενη σεζόν. Η πινελιά που χαρακτήρισε το ανδρικό catwalk του οίκου Christian Dior είναι "The Next Big Thing" στο makeup look και εμείς δεν έχουμε παρά να την τολμήσουμε!

SHARE