Μοντέλο στα παρασκήνια επίδειξης μόδας
Φωτογραφία: Shuttterstock
ΦΡΥΔΙΑ

Η νέα τάση στο σχήμα των φρυδιών -Τι αλλάζει στη φορά της τρίχας


Τα έντονα φρύδια είναι η τάση που πρωταγωνιστεί στην ομορφιά την τελευταία δεκαετία.

Στόχος, πλέον, είναι να γεμίσουν τα φρύδια μας και όχι να πετύχουμε το τέλειο τόξο ή να τα τετραγωνίσουμε στην αρχή για να δείχνει πιο αυστηρό το βλέμμα μας.

Μολύβια φρυδιών, σκιές, μάσκαρα για τα φρύδια: η αγορά είναι κατακλυσμένη από προϊόντα που μπορούν να χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και σε αυτές τις γυναίκες που έχουν λεπτό φρύδι και δεν γεμίζει με κανέναν άλλο τρόπο.

Ακόμα και στο πιο φυσικό makeup look, τα έντονα φρύδια είναι must. Είναι το πλέον βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου που αναδεικνύει το μακιγιάζ.

Μένουμε πιστοί στο έντονο, πυκνό φρύδι και επεμβαίνουμε στη φορά της τρίχας. Χτενίζουμε τα φρύδια μας με φορά προς τα πάνω, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αυτή είναι η πιο δυνατή τάση ομορφιάς στο σχήμα φρυδιών, την οποία βλέπουμε ήδη να ακολουθούν διάσημοι makeup artists σε editorial περιοδικών, beauty influencers στο Ιnstagram και γενικότερα στα social media.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Cara Delevingne, το διάσημο μοντέλο που, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει και για τα εντυπωσιακά, πυκνά της φρύδια, εδώ και πολλά χρόνια χτενίζει τα φρύδια της με φορά προς τα πάνω.

Μία λεπτομέρεια που κάνει πιο πυκνό το σχήμα τους και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο με οποιοδήποτε makeup look.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό βουρτσάκι φρυδιών ή ακόμα και το πινέλο από μία παλιά μάσκαρα που έχουμε καθαρίσει και να δώσουμε ανοδική πορεία στις τρίχες των φρυδιών μας, όμως, χρειάζεται ένα ακόμη προϊόν για να μείνει το αποτέλεσμα.

Μία διάφανη μάσκαρα φρυδιών θα σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα και θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες.

Διαφορετικά, μπορούμε να ψεκάσουμε το βουρτσάκι με hairspray και να περάσουμε τα φρύδια μας. Ένα tip που προτείνεται από beauty influencers.

SHARE