Γυναίκα με τζιν jacket
H τάση της άνοιξης στα νύχια/Φωτογραφία: Shutterstock
SPARKLING NAILS

Το εντυπωσιακό μανικιούρ που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν


Με τόσες manicure επιλογές διαθέσιμες, είναι δεδομένο ότι πάντα θα υπάρχει κάτι νέο να τολμήσουμε για την περιποίηση των άκρων μας.

Τα ημιδιάφανα χρώματα αλλά και τα minimal σχέδια ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν το 2022 και κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Διανύοντας την καρδιά του καλοκαιριού και οδεύοντας προς τον μήνα Σεπτέμβριο -το μήνα που θέλουμε τις αλλαγές και την ανανέωση στο στιλ- , τα νύχια αποκτούν τον πιο εντυπωσιακό τους χαρακτήρα.

Το shimmer, το glitter αλλά και τα σχέδια με στρας είναι αυτά που έρχονται να πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν. Ασημί με shimmer, μεταλλικό χρυσό, διάφανα κρύσταλλα που διακοσμούν κάθε νύχι με διαφορετικό σχέδιο αλλά και οποιαδήποτε απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε με glitter, βαμμένη σε όλη την επιφάνεια των νυχιών ή σε στιλ γαλλικού είναι must.

Και επειδή τις τάσεις τις λανσάρουμε πάντα από τα τέλη Αυγούστου, παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο δυνατές sparkling προτάσεις που ανακαλύψαμε στα social media. Εμπνευστείτε και κάνετε τα νύχια σας πραγματικά να λάμψουν.

Τάσεις στο μανικιούρ για το φθινόπωρο:

To ασημί είναι παντού. Είναι ίσως η πιο δυνατή πρόταση στα manicure trends.

Το μεταλλικό ασημί αλλά και το χρυσό επιστρέφουν δυναμικά.

Εντυπωσιακά νύχια στολισμένα με διάφανα κρύσταλλα και όχι μόνο.

Κρατάμε την διάφανη, καθαρή βάση και παίζουμε με κρύσταλλα.

To glitter μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε minimal διάθεση.

Στις sparkling προτάσεις κρατήστε και το περλέ χρώμα.

SHARE